Digidexo.com

Hva er noen Kolon Rensing Tea urter?

Kolon rensing te urter kan brukes til å øke tarm eliminering og forbedre funksjonen og tone av innvollene. Disse kraftige urter bør bare brukes når det er nødvendig og bør ikke ta plassen til en diett som fremmer gastrointestinal helse.

Urter

Cassia senna blad, også kjent som Senna, er en vanlig urte ingrediens i naturlige kolon rensing te. Senna er en av de sterkeste urte avføringsmidler som brukes i te, og det bør ikke bli brukt i mer enn syv dager om gangen.

Den tørkede bark av Cascara Sagrada (også kjent som California buckthorn, hellig bark og Rhamnus purshiana) er en tradisjonell urteavføringsmiddel med en lang historie med bruk av amerikanske indianere. Denne type urt inneholder kjemikalier kjent som anthraquinones, som bidrar til å stimulere peristaltikk, muskelbevegelser som stimulerer eliminering av tarmer.

Tørket berberis bark er en bitter urt som har milde avføringsmiddel effekter. Denne typen urten har vært brukt i mange år av amerikanske indianere for å øke appetitten og løse gastrointestinale forstyrrelser i både diaré og forstoppelse.

Grønn te, fremstilt fra bladene av Camellia sinensis, er en av de mest populære og kjente ingredienser i kolon rensing te. De påståtte antioksidantegenskaper av gras, i tillegg til sin høye nivåer av vitamin C, er sagt å hjelpe rense kroppen for giftstoffer.

Chickweed, også kjent som tungen gress, mus øre, starweed og satinflower, er en kraftig naturlig urte rengjøringsmiddel som fremmer avføring i løpet av noen timer; Det er også antatt å ha blodrensevirkninger. De som er interessert i å bruke chickweed te som en urte rengjøringsmiddel behov for å være forsiktig med dette sterk urt; chickweed har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker, og det kan forårsake symptomer som hodepine, svimmelhet og svakhet hvis for mye blir tatt.

Den blader, rot og stammer av rabarbra er ofte lagt til urte rensing te, på grunn av denne plantens avførings handlinger på tarmen gjennom sine anthraquinone bestanddeler og rensing handlinger på blod gjennom naturlige tanniner ingredienser.

Hvor ofte

Herbal kolon rensing te bør alle komme med instruksjoner om deres bruk, men som en generell retningslinje, bør disse sterke urter brukes med forsiktighet og kun når det trengs. Hvis du har problemer med eliminering av tarmer, er endringer i kostholdet som inneholder mer frukt, grønnsaker og fiber sterkt anbefalt.

Advarsler

Urte ingredienser kan ha svært sterke effekter på kroppen; bruke med forsiktighet. Gravide eller ammende mødre må snakke med sin lege før du bruker noen urter. Personer som er på reseptbelagte medisiner eller som har underliggende helseproblemer, som diabetes eller lavt blodtrykk, bør også søke råd av sin lege før du bruker noen form for kolon rensing te.