Digidexo.com

Hvordan å miste vekt naturlig og lindre mage Oppblåsthet og Gass

Hvordan å miste vekt naturlig og lindre mage Oppblåsthet og Gass


Mange ganger spise næringsrik eller på en lav karbohydrat diett kan føre til alvorlige mage bloat. Dette kan være ubehagelig å downright smertefull mage oppblåsthet og gass. Du kan gå kjøpe en OTC medisiner for å lindre symptomene, men hvorfor ikke gjøre det gå bort og miste noen reell vekt på samme tid? Gjennom prøving og feiling har jeg gjort denne protokollen et par ganger og £ 2 er det laveste beløpet jeg har tapt på en dag. Buksa vil føle deg mye løsere, og du vil føle deg mer komfortabel generelt.

Hvordan å miste vekt naturlig og lindre mage Oppblåsthet og Gass

Denne protokollen er veldig lett å koordinere, det er bare et spørsmål om å glemme sult smerter for å komme deg gjennom dagen. Det er vel verdt det skjønt. Det er derfor jeg anbefaler å drikke så mye vann eller Crystal Light dagen av protokollen. Det vil hjelpe betraktelig med å holde deg full og lindre eventuelle sult smerter. Pluss det hjelper skylle ut systemet og bare bidrar med bloat lettelse.

•  Her er en måling av hver ingrediens per bruk:
-1 Gram Glutamin
-5 Gram BCAA
-6 Oz Apple Juice
-shot glass verdt av EAA er = Hvis du ønsker kan du ta EAA er rett og ikke blande dem inn i eplejuice med de andre ingrediensene. Personlig det er det jeg gjør, og det er derfor shot glass er så perfekt.

Du skal gjøre 5-6 doser i løpet av dagen avhengig av appetitten. Bare sørg for at du gjør ett på å våkne og en rett før sengetid. Spre resten av doser i løpet av dagen. Hvis valgte å spise en kopp jordbær gjøre så sent dagen / tidlig kveld. Det vil være en god matbit og jeg vanligvis har dem som en del av protokollen.

Dagen etter protokollen er nesten like viktig som protokollen dag. Ja du har lov fast føde, men ikke gå over bord og spise junk food eller dårlige karbohydrater til "belønning" deg selv eller du vil ødelegge alle gevinster du har gjort dagen før. Hold matinntaket så ren som mulig.

Hint

  • Drikk minst en liter vann om dagen. Det spyler ut kroppen din og kaster pounds.