Digidexo.com

Diett for forstoppelse Relief

Det er en myte at en frisk person har avføring hver dag. Dette er ikke tilfelle og må ikke forveksles med forstoppelse, som er en tilstand der passerer avføring er vanskelig. Hvis du er forstoppet, skiller ut avføringen er anstrengende og kan være ledsaget av kramper og smerter i endetarmen regionen. Endringer i kostholdet kan bidra til å gi forstoppelse lettelse og hindre at problemet reoccurring.

Høy Fiber

Uten fiber, beveger avfall gjennom fordøyelseskanalen og kolon for sakte, noe som fører til forstoppelse. High-fiber dietter er den beste for å bidra til å få avføringen til å passere uten problemer. Starter du dagen med mat som kli frokostblanding eller andre fiberrik frokostblandinger med minst 10 gram fiber per servering vil hjelpe. Dette legger myk masse i avføringen. Konsumere minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker, som er stor lav-fett fiber kilder. Du kan spise disse med måltider og som snacks. Hvetekli sirup er svært konsentrert i fiber som kan legges til korn og supper. Popcorn er en god matbit hvis du er ute etter noe med en annen smak fra frukt eller kornblanding.

Vann

Hvis kroppen ikke har nok vann til bruk i metabolske funksjoner, vil det absorbere alt det som kan settes inn fra mat kilder. Dette vil gjøre krakker harde og vanskelige å passere. For å forhindre dette, drikke minst 2 liter vann og andre koffeinholdig drikke daglig. Koffein er vanndrivende som vil bidra til dehydrering. Drikker mer vann i morgen vil bidra til å skylle systemet ut og arbeide med fiber spist til frokost for å avlaste forstoppelse.

Kost Aids

Det finnes mange produkter på markedet som er avføring bulking agenter. Disse inkluderer citrucel, fibercon, Metamucil og Miralax. Du kan drikke disse i vann eller juice for å legge bulk for å lindre forstoppelse og gjøre avførings bevegelser mindre smertefull. De fleste kostholdseksperter anbefaler at du starter med en spiseskje eller mindre med ekstra vann for å hindre oppblåsthet. Når du vet hvordan kroppen din vil reagere på kosttilskudd hjelp, kan du øke mengden ikke overstiger etiketten eller legens anbefalinger.