Digidexo.com

Probiotiske Defense bivirkninger

Probiotiske Defense bivirkninger


Ifølge USProbiotics.org, probiotika er "levende mikroorganismer som når det gis i tilstrekkelig mengde konferere en helsegevinst på verten." Produktet Probiotiske Defense tilbyr forbrukerne en måte å bruke probiotika som et daglig tilskudd. Selv om det er mange helsemessige fordeler forbundet med Probiotiske Defense, effektiviteten avhenger produktet og den enkeltes fordøyelseskanalen. Det er viktig å forstå de milde ennå påvist bivirkninger som vanligvis forbindes med både dette produktet og andre probiotiske kilder.

Betydning

Ifølge Gibson, "Probiotika er ikke-fordøyelige stoffer som når forbrukes gi en gunstig fysiologisk virkning på verten ved selektivt å stimulere vekst eller den gunstige aktivitet av et begrenset antall egne bakterier." Mennesket har alltid vært vertskap for høyt antall mikrober, som spiller en viktig rolle i menneskers helse. De fleste bakterier i menneskekroppen er ikke skadelig, men noen har negative påvirkninger. Derfor er det viktig ha en balanse av ulike mikrober i kroppen, som probiotika kan bidra til å oppnå.

Funksjoner av Probiotic Defense

Probiotika kommer i mange former, som de kan være i matvarer, kosttilskudd, og kliniske legemiddelselskap med oral eller ikke-oral levering. Produktet Probiotiske Defense er et kosttilskudd som selges som en tørket pulver som er innkapslet i piller. Produktet hevder at hver kapsel inneholder 1 milliard organismer som omfatter 13 ulike bakteriestammer. Probiotiske Defense er annonsert som stabil ved romtemperatur og krever ikke kjøling.

Fordeler

Probiotika, inlcuding Probiotiske Defense, hevder å ha mange fordeler for menneskers helse. De tre viktigste områdene av fordeler inkluderer å hjelpe lavere er risikoen for diaré sykdommer, bistå laktoseintolerante personer med laktose fordøyelsen, og styrke immunforsvaret. Innledende studier har rapportert at probiotika kan bidra til å redusere allergiutvikling hos barn, redusere Helicobacter pylori kolonisering av magen, hjelpe enkeltpersoner takle bivirkninger av antibiotikabehandling, lette noen inflammatorisk tarmlidelse og redusere risikoen for visse kreftformer.

Bivirkninger av Probiotic Defense

Selv om det er noen generelle bivirkninger knyttet til bruk av probiotika, de er få og er ikke betraktet som livstruende. De omfatter overflødig gass og en tilstand som kalles overdreven drenering syndrom, karakterisert ved diaré, hodepine, oppblåsthet og forstoppelse. Fordi Probiotiske Defense kapsler inneholder melkeprodukter, kan dette føre til bivirkninger for folk med matallergi eller for de med sensitiv fordøyelseskanalen. Personer som er laktoseintolerante eller vegetarianere bør vurdere en ikke-meieri probiotiske produkt som et alternativ til Probiotiske Defense.

Betraktninger

Effektiviteten av probiotika er omstridt for en rekke årsaker, og Probiotiske Defense er intet unntak. Årsakene til hvorfor dette produktet kan hevdes å være effektive er todelt: det holder opp som "terapeutisk" siden det inneholder 1 milliard bakterier per gram, og det kommer i en strømførende skjema. Men siden Probiotiske Defense hevder å ha flere bakteriestammer, og er ikke ment å bli nedkjølt, kan det ikke være like effektivt som andre alternative supplement produkter.