Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med jod Supplement

Skjoldbruskkjertelen er en liten kjertel som ligger i halsen som spiller en viktig rolle i å regulere en rekke viktige kroppsfunksjoner. Funksjonen som du bør være mest opptatt av vekttap, er kontroll over metabolismen - i dette, kan skjoldbruskkjertelen bokstavelig talt gjøre eller ødelegge din slanking innsats, slik at du raskt ned i vekt eller bremse fremgangen til en gjennomgang. Som skjoldbruskkjertelen er drevet gjennom forbruk av jod i kostholdet, kan tilskudd bidra til å forbedre thyroid funksjon og derfor muligens øke vekttap.

Hvordan å miste vekt med jod Supplement

•  Ta kontakt med din lege. Din lege kan sette opp en tid for å teste for å finne ut om du har en underactive skjoldbruskkjertelen. Dette kan bestå av blodprøver brukes i forbindelse med imaging tester som CT eller røntgenbilder for å finne ut om du lider av hypotyreose (underaktiv skjoldbruskkjertel) som følge av jod mangel.

Selv om du er ansett å ha hypotyreose, er ikke alle tilfeller forårsaket av jod mangel. Husk at jod tilskudd ikke vil hjelpe deg å miste vekt (og kanskje til og med skade din sak) hvis du ikke er ellers mangelfull, så snakke med legen din først for å fastslå om det er et problem.

Suppler kosthold med ekstra jod (etter dosering anbefalinger som er gitt av din lege) enten gjennom naturlige midler eller direkte jod tilskudd.

Du kan kjøpe en frittstående jod supplement enten online eller på ditt lokale apotek.

Eller øke forbruket av jod-rik mat. Generelt sett er det mest jod-rik mat er de som finnes i havet, inkludert havsalt, tang og tare.

Fortsett med ditt vanlige kosthold og mosjon plan. Husk at herding en underactive skjoldbruskkjertelen gjennom jod tilskudd er ikke en oppfordring til å gi avkall ditt vanlige kosthold og trening diett.

I stedet bør du bruke jod tilskudd for å støtte opp om effektiviteten av disiplinerte spising og hard trening, slik at kroppen din til å gå ned i vekt igjen i en "normal" pris.

Hint

  • Ikke ta mer jod enn anbefalt av legen din. Tar for mye jod kan forårsake hypertyreose.