Digidexo.com

Cure for en perifere ødemer

Cure for en perifere ødemer


Mens det er ingen definitive kurer for perifert ødem, er det en rekke hjem rettsmidler og urter som har vist seg vellykket i å redusere ben, ankel og fot hevelse.

Behandling

Den enkleste og mest vellykket behandling er heving og mosjon. Hvis du er knyttet til en pult hele dagen, stå opp hver time og gå rundt for å stimulere blodsirkulasjonen i bena. Når du slapper av hjemme, sette føttene opp, fortrinnsvis over hip nivå for best resultat. Wear støttestrømper. Viktigste, prøve å kutte ned på salt, for mye av det i kosten forverrer hevelse.

Rettsmidler

Mange lider har rapportert vellykket lindring fra å bruke løvetann rot. Rik på kalium, hjelper det balanse saltinntaket og redusere hevelse. Andre populære urter blant perifere ødemer lider er gingko biloba, som minsker smerten forbundet med ødem; Hesten kastanje, noe som forbedrer blodårer evne til å pumpe blod tilbake til hjertet; og buchu, noe som reduserer vann oppbevaring.

Årsaker

Oftest er årsaken til perifert ødem er rett og slett for lite mosjon, for mye sitting, og aldring, men noen ganger tilstanden kan være et tegn på mer alvorlige ting: hypertensjon, hjertesvikt eller nyresykdom.