Digidexo.com

Informasjon om Ionic Detox Foot Spa

Ionisk fotbad er en populær metode for å avgifte hele kroppen ved bare soaking føttene i et varmt saltvann bad. Hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Kjemien bak den lave galvanisk (1,5-volts batteri) strøm i vannet kalles "elektrolyse." Men metal "array" i vannet med føttene er langsomt ruster i saltvann, noe som resulterer i partikler av jernoksid ble løslatt fra tabellen, ikke fra føttene.

Funksjoner

Ionisk fotbad føles bra. Hele legemet er svakt energiseres etterpå, på grunn av den milde elektriske strøm som går gjennom kroppen etter en halv time av behandlingen. Denne kriblende kan produsere en varm, rolig følelse, og kan selv fremme en følelse av velvære. Den varme bad, salte vannet og selv de negative og positive ioner i vannet kan gjøre at du føler deg bedre. Av denne grunn er disse ioniske fotbad er ikke uten nytte.

Funksjon

Det er ingen tvil om at kroppen trenger å avgifte. Vi lever i en verden av forurenset mat, luft og vann. The Center for Disease Control oppdaget mer enn 60 giftige forbindelser i 2000 personer det som ble testet i 2005, ifølge en reportasje på WPXI i Pittsburgh. Hvordan giftstoffer er eliminert fra kroppen, er imidlertid ikke gjennom porene i føttene våre. Vi skiller ut giftstoffer fra huden vår, via svette, men ikke fra soaking føttene i et varmt bad med ionisert vann. Den lille mengden av giftstoffer elimineres gjennom denne metoden vil ikke utgjøre mye, om noen i det hele tatt, ifølge en godt undersøkt rapport i Spa Index.

Misforståelse

Batteristrøm begynner med metall array, som kommer med detox er lagt inn i den varme salt bad. Føttene fullføre kretsen, og elektrolysen begynner. Metallet begynner å ruste i det salte vannet, clouding det mer og mer med gunky utseende materiale. Dette materialet, interessant nok, ifølge en video på YouTube, endres ikke hvis igjen i romtemperatur i mer enn 10 dager. Hvis dette materialet var organisk, det vil si, om det var bakterier, gjær og andre giftstoffer fra kroppen din, ville det begynne å råtne. Det ville stinker og bakterier, minst, ville blomstre. I stedet, siden stoffet er nesten helt jernoksid, er det fortsatt den samme som da den kom ut av badet. Så selv om en liten batterilading løpe gjennom kroppen din for en halv time utvilsomt gjør at du føler deg bedre, være trygg på at det ikke er avgifte kroppen din.

Fordeler

Det finnes bevis på at elektrisk strøm kan gjøre endringer i kroppens kjemi ved en prosess som kalles ionisering. Denne teorien antyder at ionene i vannet skape den samme energigivende effekt som står nær en foss eller ta en tur på en strand langs havet. Det er også kravet om at fotbad balanserer Chi i kroppen. Tanken er at den elektriske strømmen som går gjennom kroppen din subtilt balanserer bio-energifelt i kroppen, noe som resulterer i en følelse av ro mange opplever etter fotbad.

Betraktninger

Den ioniske fotbad er ufarlig og det er ingen rapporterte bivirkninger. Det skaper en følelse av velvære hos brukere som kan resultere i redusert stress. Men ved alle vitenskapelige rapporter, betyr det produserer ikke avrusning at selskapene som selger det hevder den gjør.