Digidexo.com

Rettsmidler for Inverse Psoriasis

Invers psoriasis er en tilstand som forårsaker røde, betente flekker i deler av kroppen i armhulen og lysken, og andre områder hvor huden berører huden. Invers psoriasis er mest vanlig hos overvektige mennesker. Behandling kan være vanskelig fordi huden i de berørte områdene er svært følsom, men alternativene inkluderer en rekke aktuelle medisiner.

Steroid Kremer

Kremer og salver som inneholder steroider kan behandle psoriasis lett, men forsiktig dosering og søknaden er nøkkelen; huden i disse områdene er svært følsom. Ifølge National Psoriasis Foundation, using eller misbruker steroider kan føre til at huden til å vokse tynnere og utvikle strekkmerker.

Anti-fungal agenter

Områdene der inverse psoriasis oppstår er utsatt for svette. Fuktighet hjelper avle infeksjon, og et tilfelle av invers psoriasis kan være ledsaget av en svette-drevet infeksjon som forverrer symptomene. Når dette skjer, leger foreskrive en kombinasjon av behandlinger, med minst ett av de legemidler som inneholder stoffer som bekjemper infeksjoner. Et vanlig eksempel ville være en krem ​​med 1 prosent til 2 prosent hydrokortison yret med anti-gjær eller anti-soppmidler.

Andre aktuelle behandlinger

Calcipotriene, som selges under merkenavnet Donovex, kan være effektiv ved behandling av psoriasis i hudfolder, men det kan også være irriterende. Så kan kulltjære, en gammel behandling og antrhalin. Disse medisiner krever nøye medisinsk tilsyn.

Eksem medikamenter kan vise seg effektiv i å kontrollere alvorlige tilfeller som somle på lang sikt, og forårsake smertefulle sår. Slike legemidler selges under navnene Protopic og Elidel.

Alternativ Behandling

Pulver og spesielle kremer hjelpe tørr sårene brakt videre av invers psoriasis. Castellani Paint er foreskrevet av en lege og blandet spesielt av en farmasøyt. Pasienten maler det på det berørte området med en børste, og kremen tørker sår i hudfolder. Pulver kan være effektive også. Folk som misliker malingen sterke lukter og føler ofte bare bruker den før sengetid, og bruke pulver når de våkner.