Digidexo.com

Tilbake Safety & Løfte

Tilbake Safety & Løfte


Ryggskader forårsaket av løfte er en hyppig forekomst, men de kan forebygges, i det minste delvis. Ansette de riktige sikkerhetsteknikker når du løfter kan bidra til å redusere risikoen

Fakta

Ryggskader og ryggsmerter er svært vanlig. Ifølge LiftWithTheLegs.com, er alt fra 50 til 70 prosent av USAs befolkning påvirket av smerter i korsryggen.

Årsaker

I tillegg til å løfte et objekt som er for tungt, ryggskader kan også være forårsaket av kronglete når du løfter og ved repeterende løft for eksempel når måke eller stable gjenstander. Løfte gjenstander over hodet kan også føre til ryggproblemer.

Effekter

Tenk på ryggen din som en seesaw, med midjen din blir fulcrum. Hvis du er riktig plassert når bøyd over, vil det sette 10 pounds av press på ryggen til å løfte en 10-kilos objekt. Hvis feil plassert, kan det sette opp til 100 pounds av press på ryggen når du løfter den samme 10-kilos objekt.

Betraktninger

Å være overvektig kan øke sjansene dine for ryggskade når du løfter. Ifølge SafetyInfo.com, hvis du er 25 pounds overvektig du vil legge til ytterligere 250 pounds av press på ryggen bare ved å bøye over.

Forebygging / løsning

Riktig teknikk når du løfter kan hjelpe deg å unngå ryggskader. Du bør komme så nær objektet som mulig med føttene skulder bredde hverandre. Sitte på huk ned og ta tak i objektet fast. Løft objektet sakte mens du går tilbake til en stående posisjon. Dette lar deg bruke dine knær og ben for innflytelse i stedet for ryggen din, som bør holdes rett under prosessen.