Digidexo.com

Naturlige bruksområder for Acai

Acai bær har fått mye oppmerksomhet for sine helsemessige egenskaper. Ifølge "Chicago Tribune," bær inneholder antioksidanter, fettsyrer, fiber, jern og kalsium. Bærene er ikke tilgjengelige i sin naturlige tilstand i USA. De kan kjøpes i en rekke former, inkludert kapsler, pulver og juice.

Kosmetiske Claims

Antioksidanter, som de som finnes i acai, er svært gunstig for huden din. De angriper frie radikaler i kroppen som kan føre til en rekke bivirkninger, inkludert rynker, mørke flekker og hudkreft. Den bær er dukker opp i hudpleieprodukter, men det er foreløpig ingen bevis for at du bruker den lokalt har noen fordeler. Inntil disse påstandene kan bevises, hold deg til forbruker bær muntlig. Du kan merke en forbedring i huden din.

Helsepåstander

Skaperne av acai produkter hevder bær kan være gunstig for å senke kolesterolet og miste vekt. The Mayo Clinic bemerker at ingen av disse påstandene har blitt bevist. Det som er kjent er at bærene er en kilde til kostfiber, og fiber kan hjelpe med begge disse forholdene. Hvis du lider av høyt kolesterol eller du prøver å gå ned i vekt, bør du snakke med legen din om acai. Du kan ha nytte av å konsumere acai juice eller kosttilskudd i forbindelse med vanlig medisinsk plan.

Diet

USDA anbefaler forbruker 04:57 porsjoner frukt daglig. Juice som er 100 prosent ekte frukt telle mot dette målet. Hvis du sliter med å få nok frukt i kostholdet ditt, kan acai juice hjelpe. Den har et naturlig søt smak. Det er også vanligvis selges i enkelt serverer størrelser, så det er flott for folk som er konstant på flukt. Men vær forsiktig med inntak av visse typer acai juice. Noen kan være lastet med sukker og konserveringsmidler. Les alltid etiketten og se etter merker som ikke har tilsatt sukker.

Advarsel

Snakk med legen din før du forbruker acai kosttilskudd. Acai kosttilskudd, som andre kosttilskudd, ikke er regulert av FDA. La legen din vet om noen andre medisiner eller kosttilskudd du tar, og spør om doseringsanvisning.