Digidexo.com

Hvilke vitaminer vil forbedre minne?

En rekke næringsstoffer er viktig for hjernens funksjon, inkludert noen som blir stadig viktigere når du blir eldre. En rekke urte kosttilskudd har også vist seg å forbedre hjernefunksjonen. Supplere din diett med flere av disse urter og vitaminer kan forbedre mange hjernefunksjoner, inkludert minne.

Vitaminer

En vitamin finnes i hjernen er acetyl-L-karnitin, som beskytter hjerneceller og forbedrer blodgjennomstrømningen i hjernen. Forskning viser at økt acetyl-l-karnitin inntak kan også forbedre hjernens kjemi i Alzheimers og diabetes pasienter. Vitamin B12 hjelper reparasjonsnervefibre i hjernen, og vitamin E har vist seg å beskytte cellene fra nerveskader. Vitamin E, men også er blitt vist å interferere med blod-clotting legemidler og bør være foreskrevet av en lege. Omega-3 fettsyrer har vist seg å redusere demens, men kan ikke forbedre normal hjernefunksjon.

Urte kosttilskudd

Ginseng, som kan bidra til å forbedre hjernens funksjon ved å øke utgivelsen av hormoner, har blitt brukt til å behandle mennesker med lærevansker. Gingko biloba forbedrer blodtilførsel til hjernen, som i sin tur øker strømmen av næringsstoffer til hjernen; Gingko tradisjonelt har vært brukt i kinesisk medisin, men formell forskning på effektene er pågående.

Andre metoder for å forbedre Memory

Det er også ikke-medisinske midler for å forbedre hukommelse og andre hjernefunksjoner. Spesielt holder hjernen aktiv er viktig. Forskning viser at om lag tre timer en dag med mentale øvelser kan bidra til å forhindre senil demens. Lære en ny ferdighet eller språk kan bidra til å holde hjernen fra å bli stillestående; mange mennesker gjør kryssord for å holde hjernen aktiv.