Digidexo.com

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd


Ved første øyekast synes glukosamin å være en "super" supplement. Det hjelper rekonstruere ødelagte ledd, lindrer leddgikt og bensmerter og reparerer skadet brusk. Før du kjører ut og kjøpe en flaske er det flere ting du bør vite om du velger en glukosamin supplement.

Hvordan velge glukosamin kosttilskudd

•  Ta kontakt med legen din før du tar glukosamin kosttilskudd. Spørre om det vil negativt påvirke eventuelle medisiner du tar, og hvis det er potensielle bivirkninger.

Velg et glukosamin supplement som viser en "UPS" (United States Pharmacopeia) stempel, er kvalifisert for et kvalitetsstempel fra Consumer Lab og er produsert av en kjent mat og stoffet selskapet.

Avgjør om å ta glukosamin kosttilskudd i flytende eller kapselform. Kapslene bør ha et enterisk belegg slik at næringsstoffene blir absorbert, ikke ødelagt i kroppen.

•  Vurder et supplement som kombinerer glukosamin og chondroitin. Denne kombinasjonen er anbefalt for smertebehandling, spesielt i tilfeller av leddskade eller betennelse.

Beregn riktig dosering av glukosamin kosttilskudd før du begynner å ta dem. Din daglige dose vil avhenge av din vekt.

Factor i kostnadene per dag når du velger et glukosamin supplement. Noen merker kan kreve at du tar tre kapsler for å få de samme milligram funnet i en kapsel av et annet merke.

Les etiketten, spesielt hvis du er en allergi lidende, for tilstedeværelsen av allergener, som for eksempel hvete, gluten eller skalldyr. Også se etter ordene "Research Evidence" og "alle naturlige ingredienser."

Besøk din lokale helsekost butikken for å få en første hånd titt på de ulike glukosamin kosttilskudd tilgjengelig. Dra nytte av de ansattes kompetanse hvis du har spørsmål om produktene.

Kjøp din glukosamin kosttilskudd over internett, på en helsekostbutikk eller ditt lokale apotek.

Hint

  • Ikke alle glukosamin kosttilskudd er de samme.
  • Rub-on gels anbefales ikke på grunn av deres manglende evne til å trenge dypt inn i leddene eller å arbeide på hele kroppen.
  • Hvis du ikke ser forbedringer innen tre måneder, vurdere å seponere kosttilskudd.