Digidexo.com

Hvordan stimulere Testosteron

Testosteron er ikke bare nyttig for å takle fotballspillere og premie jagerfly. Det er kongen av hormoner hos menn, hovedansvarlig for mange ting i kroppen som regulerer sexlysten, opprettholde mannlige egenskaper som fysisk styrke og kroppsfasong, styrende sperm produksjon og kvalitet samt forming personlighetstrekk fra idrettsutøvere til poeter. Det spiller også en rolle i selvsikkerhet og kreativitet - to verdifulle kvaliteter. Stimulering av den er enkel.

Hvordan stimulere Testosteron

Diet hensiktsmessig å stimulere testosteronproduksjonen. Protein er bra, men bør være koblet sammen med høy karbohydrat og lite fett inntaket også. Disse vitaminene må være en del av dietten: vitamin A, B6, vitamin C, bor, sink og forgrenede aminosyrer enten tatt gjennom mat eller kosttilskudd. Også få gode fettstoffer i kosten, noe som betyr enumettede og omega-3 og 6 flerumettet fett.

tog i morgen. Testosteronnivå er generelt høyere i morgen ifølge studier. Testosteron er også økt etter en motstand trening trening eller vektløfting, fordi muskelmasse som blir jobbet frigjør testosteron.

Gjør multi-felles øvelser når du arbeider med vekter som knebøy og henge rengjøring. Det frigjør mer testosteron enn isolerte bevegelser. Har også en kort hviletid mellom settene, selv om det betyr å redusere mengden av vekten - hviletid skal være om ett minutt. Det er en catch 22 fordi høyere vekt fører også til mer testosteron, så hold vekten opp så høyt som mulig med korte hviletider. Husk, tid under spenning som må ligge mellom 40 og 70 sekunder.

Opprettholde en sunn vekt. Som folk blir eldre og mer overvektig, testosteron nivåer begynner å slippe. Trening for å få mager muskel og fett tap.

Bruk sunne alternativer for testosteron injeksjoner, gels eller andre erstatninger. For å bygge muskler bruker kreatin monohydrat. For vitalitet og energibruk multivitaminer og for sexlysten bruke noe legen anbefaler.

Øv selvkontroll og stressmestring. Stress fører til kortisolproduksjon og som fører til lavt testosteronproduksjon. Høyt blodtrykk fra stress og andre årsaker også senker testosteron.

Hint

  • Testosteron pigger etter tunge treningsøkter så ta masse protein etterpå å utnytte.
  • Unngå å drikke i overkant. Testosteron er lavere i drinkers enn det er i ikke-drikkere.
  • Noen mulige bivirkninger av testosteron boostere - aggressivitet, selvmordsatferd, Alzheimers sykdom, høyt blodtrykk, nyreskader, prostatakreft, kviser, hårtap og mer. Testosteron boosters bidra til å bygge muskler raskere og hjelpe vinne løp, men annet enn at det er dårlige nyheter med mindre lidelse fra svært lave nivåer av testosteron i så fall kontakt med en lege før du bruker dem.
  • Unngå medisiner ikke avgjørende for personlig helse. Mange medisiner reduserer hormonproduksjon, som ofte fører til lav sexlyst.