Digidexo.com

Prenatal piller for hårvekst

Prenatal piller for hårvekst


Mange tar prenatal piller for å oppnå utseendet at mange gravide kvinner har --- langt, tykt hår som vokser raskt. Imidlertid kan disse vitaminene ikke være årsaken til denne vakre hår, og ta pillene kan være en sløsing med penger og bringe på noen unappealing bivirkninger.

Pillene

Prenatal piller er vitaminer at gravide kvinner tar for å gi kroppen sin --- og deres voksende babyer --- med viktige næringsstoffer. Mens ligner multivitaminer, de ekstra mengder av andre vitaminer eller mineraler, for eksempel folsyre, jern og kalsium.

Hvorfor Prenatal?

Gravide kvinner har ofte svært vakkert hår, og kan merke at håret ser ut til å vokse raskere og føles fyldigere. Mange føler at dette er på grunn av prenatal vitaminer, og ta dem for å få samme effekt.

Effektivitet

Det er lite bevis som bekrefter å ta en prenatal vitamin vil hjelpe med hårvekst. Tar en multivitamin, og sikre at du spiser et balansert kosthold, er sannsynlig å påvise like effektiv på å hjelpe med hårvekst som å ta prenatal vitaminer.

Graviditet og hår

Hormoner er sannsynlig grunnen at gravide ofte har slike fine hår. Den økte produksjonen av hormoner setter håret i vekstfase, og fraråder Shedding.

Forholdsregler

Selv om det er usannsynlig at det å ta prenatal vitaminer når du ikke er gravid vil føre til at du noen reell skade, bør du rådføre deg med lege før du tar dem. På grunn av den økte nivåer av visse næringsstoffer i forhold til en vanlig multivitamin, kan det være potensielle bivirkninger som forstoppelse eller en urolig mage.