Digidexo.com

Legemidler for å slutte å røyke

Ifølge Drugs.com, ti prosent av røykerne slutte å røyke i løpet av kort sikt - men bare fem prosent helt slutte å røyke uten å bruke medikamenter som hjelper i dette arbeidet. Avslutt-røyke narkotika bidra til å øke suksessraten for røykeslutt med nesten 70 prosent. I stedet for å slutte cold turkey, bruker smoking-cessation legemidler som Chantix, Zyban og andre til å gjøre arbeidet mer vellykket.

Chantix

Chantix er en FDA-godkjent legemiddel. Ifølge Mayo Clinic, gjør Chantix det lettere å slutte ved å redusere abstinenssymptomer. Den blokkerer også nikotin reseptorer i hjernen som forårsaker cravings, redusere gleden forbundet med røyking. Det er 60 prosent mer vellykket enn Zyban.

Zyban

Zyban er et annet medikament som brukes som en sluttet fritt legemiddel. Zyban er alternativet navn for Wellbutrin, som ble solgt som Zyban etter røykerne rapporterte Wellbutrin redusert nikotin suget. Ifølge QuitSmoking.com, mellom 15 og 25 prosent av røykerne klarer å slutte å røyke med Zyban.

Nikotin-erstatning legemidler

Nikotin-erstatning legemidler også hjelpe folk slutte å røyke. De hjelpe røykere å slutte ved å redusere abstinenssymptomer. Vanlige merker av nikotin-erstatning legemidler inkluderer Commit, Nicoderm CK, Nicorette og Nicotrol. Ifølge Drugs.com, nikotin-erstatning legemidler er like effektive som Zyban.