Digidexo.com

Hvordan virker Sugar slå til fett?

Hvordan virker Sugar slå til fett?


Mange folk som ser hva de spiser for å opprettholde ernæring eller gå ned i vekt har en tendens til å holde seg borte fra raffinert hvitt sukker. Mens disse sukker ikke alltid blir konvertert til fett, de er ikke ment å være en del av et sunt kosthold.

Sukker

Enhver type sukker fungerer som en slags drivstoff for kroppen din, uansett hvor-kortvarig energi surge. Rett sukker, som slag lagt til din kaffe hver morgen, er raffinert hvitt sukker. Brus er spesielt ille, siden de er praktisk talt flytende sukker og skriv systemet umiddelbart.

Fordøyelse

Når en hvilken som helst type sukker er inntatt, begynner kroppen å fordøye den og fører til en serie biokjemiske hendelser. Fordøyelsen skjer selv før maten svelges, på grunn av fordøyelsesenzymer i spyttet ditt. Raffinert hvitt sukker er umiddelbart omgjort til blodsukker.

Svelging

Hvis sukker påvirker blodsukkeret på en høy rente og raskt, kan leveren omdanne sukker til fett. Dette skjer spesielt når raffinerte hvite karbohydrater er inntatt, snu til sukker og deretter til fett.