Digidexo.com

Hvorfor Tradisjonell Alkohol Rehab Fail?

Årsakene til svikt i konvensjonell narkotika og alkohol Rehab og behandling er grei. Den nåværende paradigme er basert på aldrende metoder som er konsekvent vist ikke å arbeide og et stadig mer diskreditert "sykdom Concept" av alkoholisme som ikke har noen vitenskapelig eller medisinsk grunnlag som kan stå opp til gransking og vitenskapelige data. Likevel er de fleste amerikanske behandlingen fortsetter å være basert på fundamentalistisk religiøse dogmer som krever maktesløs overgivelse til en høyere makt og som strimler deltakerne styrke selv effekt, holistiske verdier og bred samfunnsengasjement.

Konvensjonell behandling er sjelden angitt av valg

Flertallet av mennesker inn behandling på grunn av ytre press --- alt fra konstant mas til intense konfronterende intervensjoner, ultimatum og ulovlig tvang --- utøves av bekymrede venner og kjære som ikke vet hva de skal gjøre (og vil sikkert ikke finne ut om alternative tilnærminger fra de fleste alkohol rådgivere), en likegyldig domstol og rettsapparatet, profesjonelle lisensiering organer, eller deres arbeidsgivere eller EAPs. I verste tilfellene er de blåst opp og tatt til bolig behandlingssentre uten mye å si om det, og uten ærlige vurderinger for å plassere dem på noen form for diagnostisk kontinuum av alkoholisme som vil peke på individualisert behandling. De er rett og slett kategoriseres som alkoholiker, med en svart eller hvit diagnose, og behandlet med en one-size-fits-all tilnærming. Burde de har sammenfallende eller to diagnostisert psykiske lidelser de er virkelig ute av lykken som det vil være lite evne til å håndtere dem fra et psykiatrisk ståsted og de kan også bli nektet medisiner.

Hjernevasking Ikke Treatment

Begynner umiddelbart mennesker i behandling vil bli overbevist deres sinn er grøt, og at de bør forlate noen form for gratis eller selvstendig tenkning (mange programmer vil begrense lesestoff til bare det godkjennes av programmet). De vil bli overbevist om at den eneste mulige veien til utvinning er gjennom en tvungen åndelig oppvåkning, maktesløs overgivelse til en høyere makt, og konvergens til fundamentalistisk religiøse dogmer som vil bli assistert av alkohol rådgivning, konfronterende gruppepress, alkohol utdanning filmer, 12-trinns Tilrettelegging og andre slike teknikker --- som alle scorer dypt i det negative området i meta-analyse av behandlingseffekt utført av Hester og Miller i 2003.

Hvorfor fungerer det ikke

Enkelt sagt, folk ikke svare på cookie-cutter behandlingsprotokoller og til å ha sine følelser av personlig kontroll angrepet med trusler om selvoppfyllende profetier; fjell laget av molehills hvor de ikke er skikkelig evaluert eller vurdert i første omgang; det verste av alkoholikere minst i stand til å håndtere sine liv holdt opp som forbilder; og livsstil tvunget på dem som involverer kontakt primært med andre utvinne alkoholikere som kjernen i deres eksistens i stedet for med mangfoldig, pleie og oppfylle samfunn av mennesker.

The Disease Concept er uærlig og farlig

Å bli fortalt at de har en livslang, uhelbredelig sykdom er usann og stigmatic til folk og er upassende for de unge. Det avbryter den naturlige "modning ut" prosess som mange vil finne moderate eller eliminerer drikkingen uten behandling. Sykdom modell behandling feilaktig utdanner alkohol på måter som ikke er reell og ignorerer resten av personens problemer ved å skylde dem alle på alkohol, og dermed hindre enkeltpersoner fra å utvikle sterke verdier og en følelse av ansvar for seg selv og den større fellesskap.

Vellykkede metoder er Ekskludert

Kanskje mest betydnings til svikten er at konvensjonell behandling utelukker andre myndig metoder som er bevist vellykket.