Digidexo.com

Bruken av Ripe Papaya ekstrakt

Bruken av Ripe Papaya ekstrakt


Papaya er en orange.oval, squash-formet frukt med spiselige svarte frø. Ripe papaya ekstrakt er en av de produkter som er utviklet fra den potente frukt. En annen pakke er grønn eller umoden, papaya ekstrakt. Begge inneholder enzymet papain, som kan komme noen med mageproblemer. Ripe papaya ekstrakt inneholder også antioksidanter, vitamin C, A, E og K, foliate, kalium og fiber, som alle er vurdert i bruken av moden papaya ekstrakt.

Forstoppelse Relief

Ripe papaya ekstrakt inneholder papain, et enzym som hjelper til med fordøyelsessystemet. Mens det inneholder mindre papain enn utdrag hentet fra umoden frukt, lindrer moden papaya ekstrakt milde buk problemer. Det forhindrer oppblåsthet, gassproduksjon og dårlig når det tas før du spiser.

Dietary Supplement

Ripe papaya ekstrakt inneholder også nok vitaminer og antioksidanter for å gjøre det verdt å ta som kosttilskudd. Ekstraktet kan bli tatt opp på en daglig basis for å hjelpe til med fordøyelsen.

Kreft Reduction

Papaya ekstrakt har vist seg å bremse utviklingen av kreftceller i et laboratorium innstilling via cellekulturer, ifølge Healthfinder.gov. Ekstraktet har noen langvarig virkning på den som drikker og påvirker 10 forskjellige former for kreft, inkludert bryst, cervix, lunge og bukspyttkjertel.

Beauty Products

Papaya ekstrakt er ofte funnet i sjampo, hud kremer og såpe på grunn av dens antioksidanter og andre næringsstoffer. Ekstrakten sies å lysne huden og redusere urenheter, noe som gir huden en jevnere hudfarge.