Digidexo.com

Varighet av Alkohol Detox symptomer

Det første trinnet i å utvinne fra alkoholisme etter erkjenne problemet og løse for å få hjelp er å få alkoholen ut av systemet. I tilfelle av alkoholmisbruk, som ikke er den samme som alkoholisme, har pasienten ikke ennå blitt fysisk avhengighetsdannende og kan DETOX med færre bivirkninger. Alkoholikere, på den annen side, har utviklet en avhengighet og kan lide av alvorlige abstinenssymptomer. Detaljene og varighet varierer fra pasient til pasient, siden hver enkelt har utviklet ulike avhengighets nivåer.

Varighet

Enten mild eller alvorlig, alkohol detox symptomer vanligvis begynne innen åtte til 12 timer etter at pasienten bruker sin siste drink, ifølge rapporter fra National Institute of Health. De øker i intensitet i løpet av de neste to til tre dager før topp og gradvis nedtrapping. NIH data holder at det tar omtrent fem til 10 dager for alle tegn på alkoholabstinens å forlate kroppen, men visse symptomer som søvnproblemer, utmattelse og humørsvingninger, kan vare i opptil et år.

Milde Detox Symptomer

Milde symptomer på alkohol detox, som definert av NIH, kan omfatte tilfeller av shakes, søvnproblemer og vill humørsvingninger. De fleste av dem er tålelig på dette nivået. Men de kan være ledsaget av alvorlige krav til mer alkohol, som kan være vanskelig å kontrollere. De har en tendens til å dukke opp i løpet av noen timer etter å ha drukket, og kan vare i opptil 14 dager.

Moderate Detox Symptomer

Ifølge NIH og Mayo Clinic, moderate symptomer med pasienter som er mer fysisk avhengig av alkohol og begynne på omtrent samme tid milde symptomer gjør. De kan inneholde mer alvorlige tilfeller av skjelving eller søvnløshet; svetting, spesielt i håndflatene, som kan bli ganske klam; hodepine; oppkast; og utvidede pupiller.

Alvorlig Detox Symptomer

I de verste tilfeller av alkoholisme, kan avgiftning opprette intense og forstyrrende symptomer, i henhold til NIH. Pasienten kan hallusinere og se visjoner av ting som ikke eksisterer. Blackouts kan forekomme, slette hele perioder med minne, og pasienten kan lide av fysiske kramper. I mange tilfeller kan han utvikle en feber også, og følelsesmessig uro kan være ganske intense. Disse symptomene har en tendens til å nå en topp i løpet av 72 timer, men kan vare i flere dager lenger, avhengig av pasienten.

Behandling

Fordi tilbaketrekking kan være farlig, understreker Mayo Clinic at sykehusene eller andre kvalifiserte medisinske fasiliteter må overvåke pasienter nøye. I tilfeller hvor en pasient detoxes hjemme, han trenger å bli overvåket av en ansvarlig part til alle tider og bo i jevnlig kontakt med en lege. Mer alvorlige tilfeller av alkoholisme krever in-pasientbehandling, som tillater leger å overvåke hjertefrekvens, blodtrykk og pust samt gi beroligende medisiner og væske for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Snakk med en lege før under alkohol detox, og være forberedt på å ri ut tilbaketrekking uansett hvor lenge det kan vare.