Digidexo.com

Hvordan fjerne lukt Når Shipping Mat

Shipping hjemmelaget mat til et familiemedlem stasjonert utenlands eller en kjær borte på college kan minne dem om gledene ved hjemmet, men maten må ankomme frisk og luktfri å være virkelig verdsatt. Shipping mat uten kjølevæske eller isolasjon kan akselerere forverring prosessen, som igjen fører til en stygg lukt, ifølge Food Service. Men ved å ta noen tiltak og bruke vanlige husholdningsartikler du kan pakke og sende mat på en måte som sikrer den kommer som fersk og velsmakende som den dagen du forberedt på den.

Hvordan fjerne lukt Når Shipping Mat

•  Legg maten i en lukket beholder eller luft støvsugd emballasje før transport. Tetting luften ut av matens emballasje reduserer fare for kondens hvis pakken opplever høye temperaturer under transporten. Dette vil redusere matens forverring prosessen og sikre at maten kommer frisk og luktfri ved ankomst.

Stuff esken eller konvolutten med avis, en ventilert plastpose full av natron eller kaffebønner, eller tøymykner ark. Disse materialer vil absorbere enhver fuktighet som dannes rundt hele emballasjen. Fuktighet kan gi opphav til bakterievekst, noe som begynner forringelse prosessen av mat og forårsaker lukt til å danne.

•  Transport maten med tørris lagres i en liten beholder som puster. Dette holder maten kald og hindrer den fra forverres og utvikle en lukt under frakt. Tørris er en frossen form av karbondioksid som når -110 grader Fahrenheit. Det fungerer bra for frakt fordi den smelter saktere enn vanlig is, men det er noen forholdsregler du må ta og forskrifter for å oppfylle, før bruk av tørris. Du må sette mat i en plastbeholder holdbare nok til å motstå temperaturen av tørris uten å bryte. Beholderen du bruker til å holde tørris må være gasspermeabel og tillater karbondioksidgass for å frigi som tørris langsomt smelter. Til slutt, må du merke den ytterste esken med en klasse 9 UN 1845 fareetiketten som inneholder vekten av tørris i kilo. Denne etiketten vil varsle pakningsbæreren samt mottaker som pakken inneholder tørr is.

Hint

  • Hvis du planlegger å sende mat med tørris, advarer mottakeren på forhånd for å håndtere pakken med hansker for å fjerne tørr is og la minst et par timer før man spiser pakket mat.