Digidexo.com

Hvordan behandle Astrocytom

Hvordan behandle Astrocytom


Astrocytom er en svulst avledet hovedsakelig en astrocyte. De oppstår vanligvis i lillehjernen hos barn og storhjernen hos voksne. Astrocytomas en tendens til å vokse raskt og invadere omfattende. Det er to klasser av tumor, basert på sonen av infiltrasjons og multippel gradering ordninger som generelt er avhengig av graden av anaplasia oppvises av tumoren. Følgende trinn viser hvordan du behandler astrocytomas.

Bruksanvisning

•  Sørg for behandling med antiepileptika hos pasienter med tidligere krampeanfall og overvåke legemiddelkonsentrasjonen i blodet.

•  Bruk kortikosteroider slik som deksametason for å redusere astrocytom størrelse. Dette resulterer vanligvis i en rask forbedring, men en profylakse må også være foreskrevet for gastrointestinale sår forbundet med kortikosteroider.

Utfør kirurgi for å redusere astrocytom og gi en biopsi. En histologisk analyse gjør at terapi for å være skreddersydd for pasienten og et stereotaktisk biopsi er trygt og enkelt.

Ta en biopsi stor nok til å gi den nødvendige histologisk informasjon, men ikke stor nok til å indusere en intra blødning. Cerebrospinalvæsken kan trenge å bli avledet av en ekstern ventrikkel avløp eller ventriculoperitoneal shunt for å redusere intrakranielt trykk.

resect så mye av astrocytom som mulig. En komplett reseksjon kan ikke være mulig, fordi disse svulstene ofte infiltrere hjernen på en mikroskopisk skala. Målene for kirurgisk reseksjon er først og fremst for å bedre sjansene for å overleve og få histologi av svulsten i stedet for å påvirke en kur.