Digidexo.com

Pollen Allergi Relief

Pollen allergi kan behandles på flere ulike måter. Medisiner rettet mot å lindre symptomene på allergi, unngå allergenet helt og immunterapi (allergivaksinering) er de vanligste måtene å behandle og lindre pollenallergi.

Medisinering

Noen ganger for å lindre allergisymptomer, leger foreskrive medisin, eller forbrukere kjøpe over-the-counter medisiner. Decongestants og noen antihistaminer er tilgjengelig over disk, mens sterkere, lege-foreskrevne medisiner inkluderer antihistaminer, kortikosteroider og kromolynnatrium. Lege-foreskrevne medisiner kan anvendes alene, eller i kombinasjon med hverandre.

Unngå Pollen

Unngå pollen høres vanskelig ut, fordi, spesielt på våren enkelte steder, er det svært gjennomtrengende. Men det finnes løsninger som kan arbeide, for eksempel gjenværende innendørs i morgen, eller på solfylte dager, når pollen nivåene er høyest, med en ansiktsmaske når venturing utendørs, bruk av luftfiltre på klimaanlegg som bringer luft fra innendørs og kjøpe luftfiltreringssystemer som filtrerer luften som det sirkulerer gjennom ditt hjem.

Immunterapi

Immunterapi er en behandling som kan øke toleransen til en bestemt pollen. Utvannet ekstrakter av pollen injiseres i små doser et par ganger i uken, med dosene blir gradvis større da de senker frekvens. Den største dose er den mengde en pasient kan håndtere, tar hensyn til de allergiske symptomer som påløper ved tidspunktet for doseringen. Denne behandlingen kan ta ganske lang tid, tatt i betraktning at langvarig eksponering er nødvendig for å øke toleransen.