Digidexo.com

Hvordan Ease Neck Pain med Feldenkrais

Hvordan Ease Neck Pain med Feldenkrais


Å leve med kroniske nakkesmerter kan gjøre vanlige daglige oppgaver virke uutholdelig. Feldenkrais-metoden for myke bevegelser kan redusere smerte og øke fleksibiliteten, avslapning og selvbevissthet. Feldenkrais kombinerer anatomi, biologi, fysikk og fysiologi med elementer av judo å reeducate sinn og kropp. Negative faste mønstre føre til stress og belastning i musklene. Lær å lette spenningen og nakkesmerter med Feldenkrais bevegelser.

Bruksanvisning

Juster kroppen til å bevege seg effektivt og redusere nakkesmerter. Ved å samkjøre ryggen, vil nakke og bekken holdning betydelig bedre og fjerne stress og spenninger fra musklene.

Balanse. Feldenkrais bevegelser for å øke balanse er enkel, men effektiv. Pusteøvelser fokusere på kroppsdeler og ansette positiv tenkning for å styrke bekkenet og bedre balanse. God balanse vil bidra til å lette nakkesmerter.

Slapp av i nakke og skuldre. Ta hensyn til spenningen i overkroppen. Løft og senk den ene skulderen sakte i 1 minutt. Konsentrer deg om det spesifikke bevegelser. Hold omfanget av bevegelse liten.

Rull nakken. Gjør små hode sirkler til den ene siden. Rull hodet sakte og forsiktig mot baksiden, og deretter til side. Trykk øret nær skulderen og ta den rundt til fronten, senke haken mot brystet. Gjenta dette i ca 1 minutt. Dette Feldenkrais bevegelsen er laget for å løse opp spenninger.

Gjør øret til skulder trening. Senk øret til skulderen og bringe hodet tilbake til midtstilling. Merk alle kroppsdeler som er involvert i denne bevegelsen. Fortsett i 1 minutt, og deretter skifte side.

Len øret til skulderen som i trinn 5. Ta med hodet tilbake til sentrum. Denne gangen, løft skulderen din mot øret, og deretter gå tilbake til sentrum. Alternative disse trinnene for et minutt, og deretter gjenta for motsatt side. Ikke press.

Practice Feldenkrais hjemme med kassetter, med din favoritt instruktør eller delta i en klasse. Ved første, prøve enkle ting som å betale oppmerksomhet til hvordan du står, din holdning og pust. Feldenkrais omprogrammerer sinnet og kroppen til bedre helse.