Digidexo.com

Tips om Takle ADHD Moods

Voksne kan og lider av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD. Det er en myte at du må ha blitt diagnostisert som barn. Mange voksne har lidd hele sitt liv fra udiagnostiserte symptomer på ADHD. Administrerende symptomer på ADHD er mulig for voksne. Nøkkelen er å kontrollere de negative symptomene på ADHD mens omfavner de positive.

Voksen ADHD symptomer

Mange symptomer på ADHD er også symptomer på andre lidelser som depresjon eller angst. Det tar en profesjonell til å ta en endelig diagnose, men det er symptomer du kan gjenkjenne å vite om du har ADHD. Problemer med å organisere og konsentrere er typisk for ADHD. Personer med ADHD kan lett miste ting, kan bli forstyrret under samtaler eller har problemer med etterbehandling prosjekter. Hyperaktivitet hos voksne ser annerledes ut fra hyperaktivitet hos barn. Irritabilitet, humørsvingninger, manglende evne til å gjøre rolige aktiviteter er symptomer på hyperaktivitet. Impulsivitet resulterer i dårlig beslutningsprosesser eller avbryte ofte under samtaler, kanskje si ting som er angret senere.

Positive og negative symptomer

Symptomer på ADHD kan virke overveldende negativ, men fra samme sett av symptomer kan komme noen svært positive resultater. En voksen med ADHD kan være svært kreative, tilpasse svært godt til raskt skiftende omstendigheter og har ambisiøse stasjonen og engasjement som de viser hyperfocus - evnen til å fokusere på en ting utelukkende til det punktet hvor kreative gjennombrudd er mulig. Ting som folk uten ADHD ville finne ekstremt vanskelig er mye lettere for en person med det nivået av stasjonen og fokus. Det er viktig å holde disse positive symptomer mens administrerende de negative.

Administrerende Negative symptomer

Bevisstgjøring er nøkkelen til suksess med ledelsen av ADHD-symptomer, inkludert humørsvingninger. På grunn av ADHD, bor ut av stressende situasjoner er en viktig del av å administrere symptomer. Noen ganger bor ute av stressende situasjoner ikke er mulig, så det er også viktig å lære stress management teknikker som pusteøvelser, meditasjon, yoga eller daglig mosjon.

Å ha den støtten du trenger er avgjørende. Tenk på regelmessig støtte som du ville pusse tennene. Finn en kvalifisert terapeut eller rett og slett sørge for at det er venner og familie rundt deg som du kan stole på. ADHD støttegrupper eksisterer. Bli en for ekstra støtte og oppmuntring.

Trene sosiale ferdigheter vil også bidra til å minske virkningene av humørsvingninger og andre negative symptomer. Aktiv lytting, merke sosiale signaler og praktisere sunne sosiale interaksjoner er alle en del av dette.

Humørsvingninger vil være mindre alvorlige hvis du er i stand til å få nok kvalitet søvn, hvis du spiser godt, og hvis du trener daglig. Prøver å fullføre en 30-minutters trening kan virke som for mye. I så fall kan du gjøre kortere 10-minutters økter som vil oppnå det samme for din helse og velvære.