Digidexo.com

Urter for Psoratic leddgikt

Psoriasis artritt er en type leddgikt der et utslett som ligner psoriasis skjemaer over leddgikt felles. Det finnes flere konvensjonelle behandlinger for psoriatisk artritt, inkludert lys-behandling. Urter kan gi lindring og hjelpe behandle symptomene. Urtemedisiner kan brukes samtidig med allopathic medisin eller dem selv. Du bør alltid ha veiledning fra lege eller naturlege før du starter noen urtemedisiner.

Klaseormedrue

Klaseormedrue er effektiv for alle typer leddgikt, sammen med nerve og muskelsmerter. Klaseormedrue arbeider for å slappe muskler og ledd. Klaseormedrue hemmer også smertereseptorer og har smertestillende effekter. Urten er kjent under flere andre navn, blant bugbane, squawroot, svart snakeroot, rasle luke og rattle.

Selleri Seed

Selleri frø er gunstig for psoriasisartritt, fordi det reduserer hevelser. Det fungerer som en antispasmodic og har anti-inflammatoriske egenskaper også. Selleri frø er lett å få tak i og kommer i mange former, inkludert en bakke krydder til matlaging, kapsler, tinkturer og selv i noen te.

Omslag

Chaparral og brennesle er både nyttig for psoriasis-lignende utslett som følger med denne typen leddgikt når den brukes lokalt til området. Nettles kan også være fordelaktig når det tas internt for å lette smerter og redusere betennelser. Brennesle er en god generell helse tonic for mange forhold, fordi de inneholder kalsium jern, kalium, natrium og svovel.

Andre anti-inflammatoriske urter

Feverfew er et smertestillende og har anti-inflammatorisk egenskaper. Bromelain er et enzym avledet fra ananas. Bromelain tellere betennelse og er også bra for fordøyelsen. Bromelain er ofte kombinert med quercetin, en antioksidant som finnes i røde epler og løk som øker effekten av bromelain.

Kosttilskudd

Glucosamine, chondroitin og MSM er alle gunstig for psoriasisartritt. De tre kosttilskudd bidra til å gjenoppbygge og reparere bein og brusk. Du vil ofte finne glukosamin, chondroitin og MSM i en kombinert formel. Selen, magnesium, bor og Vitamin K-1 er også gunstig for friske bein og leddbånd. Omega-3 fettsyrer, som finnes i fisk og fiskeolje, gi smertelindring ved å redusere betennelse.