Digidexo.com

Trening for å redusere kroniske betennelser

Forskning viser at det er utvilsomt en sammenheng mellom å redusere kronisk betennelse og regelmessig mosjon. Kronisk betennelse er når kroppen ikke er i stand til å slå seg av sitt immunsystem respons, og i tid onslaught av immunsystem celler kan ødelegge interne arbeidet i kroppen, som fører til en rekke sykdommer, inkludert revmatoid artritt og eksem. Det er også en sammenheng mellom kronisk betennelse og diabetes, Alzheimers, hjertesykdom og kreft.

Ikke overdriv

Nøkkelen er å være aktiv, men aldri å overdrive det. Mens trening beskytter kroppen mot betennelse, over-trene årsaker betennelse i kroppen for å oppnå en høy. Et moderat nivå av øvelsen anses å være 30 minutter per dag, fem ganger i uken.

Velge en Workout

Tre dager med de fem bør brukes til å gjøre øvelser som er aerobic. De to andre dagene skal brukes til å gjøre både motstand og aerobic trening. Mens maraton racing er ikke den beste øvelsen for å redusere betennelse, aerobic trening som gåing, løping (kortere avstander) og ellipsetrener er gode måter å bygge en treningsøkt.

Plukk et regime

Velg en øvelse som får pulsen opp til ca 50-85 prosent kapasitet, men sørg for at det er noe du liker, slik at du kan holde deg til det. Å få pulsen opp bremser ned immunresponsen overtid, men det er viktig at det skal være konsekvent. Velge din favoritt aktiviteter som fotturer, basketball, tennis eller fartsfylt dans vil gjøre det lettere å fortsette diett over tid.