Digidexo.com

Slik fjerner Facial fett

Mens babyen fett og lystig kinnene kan være funksjoner som folk elsker om spedbarn, er de ikke nødvendigvis kvaliteter vi ønsker å bære inn voksen hette. Mens fjerne ansikts fett er ikke så lett som det kan virke, er det noen måter du kan bidra til å stramme huden og redusere litt lubben utseende.

Slik fjerner Facial fett

Få mer mosjon og spise et sunt kosthold som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og vann og reduserer stekt mat, bearbeidet og raffinert mat samt sukker. Dette er kanskje ikke det du ønsket å høre, men å redusere fett over hele kroppen er den beste måten å fjerne ansikts fett også.

Oppgave ansiktet. Enkle ansikts øvelser vil ikke bidra til å brenne ansikts fett; men du kan redusere forekomsten av ansikts fett ved toning musklene i ansiktet. Stå foran speilet og åpner munnen så bredt som mulig, stikker ut tungen, presser haken frem og åpne øynene bredt. Hold i 5 til 10 sekunder, slappe av og gjenta fem ganger hver eneste dag.

Påfør cellulitt reduksjon kremer til ansiktet og halsen for å bryte ned og fjerne ansikts fett, og pass på at du bruker krem med dyp massasje for best resultat. De fleste av disse kremene er laget for kroppen, så sørg for at du søker etter en krem ​​som ikke vil skade den skjøre vev av ansiktet ditt, og følg instruksjonene til punkt og prikke. Før du bruker på hele ansiktet, teste huden bak ørene for å være sikker på at du ikke har allergi eller hud følsomhet.

Kontakt en plastisk kirurg for en mer inngripende tiltak for å fjerne ansikts fett. Med dagens teknologi, prosedyrer varierer fra hud innstramming med bruk av lette, tråden heiser som krever svært lite healing tid samt full på ansikts heiser, tucks og fett fjerning prosedyrer. Slik velger du riktig fremgangsmåte for deg, er det viktig å snakke med en kvalifisert kirurg og gjøre god forskning før du gjør beslutningen.