Digidexo.com

Protein Diet å miste vekt

Protein er viktig i et vekttap diett, fordi det undertrykker appetitten ved å holde deg mett lenger, og det bidrar til å bygge muskler, som igjen gir raskere selv din hviler stoffskiftet og brenner fett. Mens det er viktig å ha et balansert kosthold som også inkluderer frukt, grønnsaker og helkorn, er en diett høy på protein tenkt av mange eksperter til å hjelpe vekttap. Det er flere måter du kan få en tilstrekkelig mengde protein i kostholdet ditt.

Kjøtt og fisk

Kjøtt og fisk er kjente kilder til protein, og det er kanskje ikke nødvendig å alltid holde med magre stykker. Mange fet fisk, for eksempel, som for eksempel sardiner, tunfisk og laks, inneholder omega-3 fettsyrer, som kan ha en positiv effekt på metabolismen og vekttap. Når det gjelder kjøtt, stikker med magert kalkun, kylling, biff og selv svinekjøtt vil hjelpe deg å bygge muskler og holde deg mett.

Egg

Egg er en utmerket kilde til protein. Plommen ikke inneholder kolesterol, men med mindre du prøver å senke kolesterolet, sier ekspertene at å spise en hel egg i morgen kan hjelpe deg å miste vekt - i henhold til Self Magazine, en studie fra Louisiana State University i Baton Rouge viste at kvinner som spiste ett egg hver morgen mistet dobbelt så mye vekt som de som gikk uten. Egg protein gjør at du føler fyldigere lenger, så spiser egg i morgen kan resultere i at du spiser mindre utover dagen. Veggie omeletter med en liten bit av lav-fett ost for kalsium, hardkokte egg og eggerøre med hele hvete toast er alle gode ideer meny.

Nøtter og bønner

Nøtter og bønner er en kilde til protein som pakke ikke bare et protein punch, men er full av andre næringsstoffer. Noen nøtter, inkludert valnøtter, inneholder også sunne omega-3 fettsyrer. Bønner er ikke bare proteinrikt, men fiber-rik også, noe som også holde deg følelsen fyldigere lenger og hjelpemidler i fordøyelsen. Fiber er også tenkt å bidra til å stoppe kroppen fra absorbere litt fett under fordøyelsen. Gode ​​nøtter å prøve er mandler (som bidrar til å motvirke effekten av sukker på insulin nivåer), valnøtter (som er høy i omega-3 fettsyrer) og peanøtter. Gode ​​bønner å spise er sorte bønner og pintobønner som har den høyeste fiber av alle bønner, men hvilken som helst annen type bønne, slik som soya, lima og linse vil levere en stor mengde protein, så vel som fiber.