Digidexo.com

Fasting Diet Tips

Fasting er en fantastisk måte å detox kroppen din, bli kvitt giftstoffer, og miste sta vekt. Ved å gå på en sunn hurtigmat, er du gi fordøyelsessystemet en pause. Mange ikke bare finne at de er Shedding pounds, men føles lettere og mer energisk.

Fasting Diet

Med et stort antall raske dietter på markedet, kan det være overveldende å vite hvordan du skal velge det som er riktig for deg. En grunnleggende sunn hurtigmat er en av frukt og grønnsaker. Du kan også blande i protein shakes. Selv begrensende, det er faktisk flott frukt kombinasjoner og smoothies du kan prøve. Gjøre en frokost ved å blande en banan, jordbær, is og eplejuice i blender. Prøv lime og mango, samt blåbær og ananas. Eksperimenter med forskjellige frukt.

Til lunsj og middag, gjøre deg gingered gulrot suppe. Bare ikke legge noe av melken. Brokkoli kan kokes og blandes med sin kokende vann. Tilsett noen dråper av varm saus for litt krydder. Krydder og urter er flott å blande inn med smoothies og supper.

Næringsstoffer

Ta en daglig multi-vitamin mens du faster. Velg en merkevare som er spesifikk for ditt kjønn. Hvis du vet at du ikke spiser nok av en bestemt matvare, så se til å ta kosttilskudd. Vitamin A finnes i mange bladgrønnsaker. Hvis det er lenge siden du har spist en salat, ta en daglig pille. Vitamin B hjelper på å gjenopprette nerver og hjernefunksjoner. For de som er i ferd med å gå inn i overgangsalderen, må du huske å ta dette vitaminet fordi det hjelper med hormonproduksjon. Spør legen din hva næringsstoffer ville være riktig for deg.

Tips

Du kan forvente å gå gjennom tider der du er sulten under ditt raskt. Ta et minutt til å finne ut om du er dehydrert. Kroppen mange ganger sender signaler til hjernen om at det er sulten når det faktisk trenger det mer vann. Drikk minst 14 glass vann om dagen på fort. Gå en tur rundt kvartalet for å få tankene bort din sult. Noen ganger angst får oss til å spise for å medisinere seg selv.

Ikke delta i kraftig trening. Når du er på rask diett, spiser du færre kalorier enn normalt. Noe anstrengende aktivitet kan føre til at du besvimer eller blir svimmel. Avstå fra soling. Solen kan bidra til at du blir dehydrert. Folk som har en medisinsk historie av diabetes, hypoglykemi, nyresykdom eller kreft bør ikke være på en rask diett. Bare planlegge din raskt for et par dager. Noe mer enn 10 dager kan føre til at du medisinske problemer.