Digidexo.com

Hjem Cures for nyrestein

Nyrestein er forårsaket av dannelsen av kjemikalier som fosfor, kalsium, urinsyre og oksalsyre som er funnet i urinen. De er som regel meget smertefulle, mens de er i ferd med å passere gjennom urinrøret til blæren. Det er flere naturlige hjem rettsmidler for å behandle nyrestein.

Naturlig rettsmidler

Nyre bønner kan anvendes til å behandle nyrestein og mange andre lidelser som kan påvirke nyre. Ta bønnene fra pods, skjære 60 gram pods og tilsett 4 liter varmt vann. Kok denne kombinasjonen på svak varme i seks timer. Sil blandingen og la den sitte i åtte timer. Drikk et glass av denne blandingen hver to timer for en og en halv dag.

Basil er kjent for å styrke nyrene. Å fordrive nyrestein fra urin skrift, bland 1 ts. av basilikum juice og 1 ts. honning. Ta denne behandlingen daglig for å fremme generell nyre helse og å passere en nyre stein.

Legg selleri til ditt daglige kosthold hvis du er utsatt for nyrestein. Selleri bidrar til å hindre disse steinene fra forming. Druer er høy i kaliumsalt, og har et høyt vanninnhold, som gir den en diuretisk verdi for å frigi overskytende væske. Natriumklorid og lavt albumin innhold finnes i druer arbeider også for å forbedre helsen til nyrene.

Ta 1 ss. av granateplefrø og male det i en lime. Ta granateple frø lim med hest gram suppe å oppmuntre grus i nyrene å oppløse. For å forberede suppe, kombinere 2 ss. av hest gram med varmt vann.

Vannmelon har høyt vanninnhold, så vel som kalium-saltet. Det er en naturlig vanndrivende som hjelpemidler i bestått av nyrestein.

Hvis du er utsatt for nyrestein, legge til 100 til 150 mg vitamin B6 til ditt daglige kosthold for å fremme over all nyre helse.

Ting du bør unngå

For å forebygge nyrestein som er sammensatt av kalsiumfosfat, unngå matvarer som kikerter, erter, soyabønner, rødbeter, hel hvete, spinat, neper, blomkål, gulrøtter, mandler og kokosnøtter. For å hindre dannelse av nyrestein sammensatt av hovedsakelig salt, drikke et gjennomsnitt på 3 liter væske pr.