Digidexo.com

Trygg, rask, Vekttap Diet

Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt raskt, men å miste det for fort kan være skadelig for kroppen. Litt redusere antall kalorier som forbrukes kombinert med trening, er normalt den sikreste og mest effektive måten å gå ned i vekt og opprettholde vekttap.

Hva er trygt?

Selv om vekttap kan skje raskt i begynnelsen faser av en diett, er det generelt ikke anbefalt for dieter å tape mer enn 2 kg. per uke.

Formula

Det er 3500 kalorier i £ 1 Så en reduksjon på 500 kalorier per dag ville resultere i å miste £ 1 per uke, og en reduksjon på 1000 kalorier vil resultere i et tap på 2 kg. per uke.

Ting å spise

For å gå ned i vekt, bør mindre enn 30 prosent av alle kalorier forbrukes komme fra fett. For å oppnå dette, bør dieter øke forbruket av frukt og grønnsaker samtidig redusere inntaket av søtsaker. I tillegg bør magert kjøtt som kylling uten skinn eller fisk spises i stedet for rødt kjøtt.

Vann

Drikkevann kan hjelpe fremskynde vekttap prosessen, fordi det kan skape en følelse av fylde. Jo kaldere vannet er, jo mer kalorier kroppen forbrenner ved å varme den opp.

Signs

Noen tegn på at vekttap kan fore for raskt kan inkludere tynning av håret, følelsen syk oftere og føler deg kald. Dette kan være tegn på at kroppen ikke får riktige næringsstoffer på grunn av kosten for raskt og / eller ikke å spise riktig mat.