Digidexo.com

Vekttap planer for Kids

Med barndommen fedme på vei oppover i Amerika, er flere barn står overfor alvorlige helsemessige problemer for resten av livet på grunn av sin vekt. Å være overvektig eller overvektig kan føre til hjertesykdom, diabetes, en hel rekke emosjonelle problemer som depresjon og dårlig selvbilde, og selv tidlig død.
Denne artikkelen fokuserer på å gi nyttig informasjon og forslag for foreldre, lærere og andre som kan være å prøve å lage en ernæringsmessig, trygg og spiselig vekttap plan for barna.

Spør Doc

Ingen - barn eller voksen - bør begynne et vekttap plan uten først å konsultere sin lege. Men fordi barn er fortsatt økende og deres BMI (Body Mass Index) diagrammet er forskjellige fra de voksne, er det viktig å be barnets lege hvor mye vekt barnet kan ha behov for å gå ned for å være sunn. Det kan være mer eller mindre enn du kanskje tror. I tillegg, hvis barnet ditt allerede har helseproblemer eller er i fare for visse helseproblemer, er det best å ha en lege overvåke vekttap plan for sikkerhet.

Ernæring

Fordi barna vokser, er det viktig at noen diett for dem fortsatt gir det de trenger for å vokse skikkelig - uten å bli fetere. Enkelt sagt, kutte kalorier uten å kutte næringsstoffer. Prøver å forberede mat som er høyere i protein (egg, kylling, soya, bønner) og sunne karbohydrater (hele korn, grønnsaker, frukt) og unngå fett. Vurdere å prøve lav-fett alternativer for ting som melk, ost og peanøttsmør.
Det er også viktig å kontrollere porsjonsstørrelser, og sunnere mat, særlig de høyere i fiber som epler, bønner og helkorn, vil hjelpe barnet ditt til å føle fyldigere lenger - så de vil være mindre sannsynlig å snack mellom måltidene. Tar ikke-ernæringsmessige matvarer ut av huset kan også bidra til å kontrollere barnas snacking og kostvaner, og vil hjelpe hele familien være montør og sunnere.

Trening

Et vekttap plan er ikke bare om hva ungen er (eller ikke) å spise. Dagens barn ikke trener nesten like mye som tidligere generasjoner - vår teknologiske, overfylt verden rett og slett gir ikke så mange muligheter for den type aktiv utendørs lek som barna trenger for å være sunn og frisk. Men å ha en øvelse plan kan hjelpe barnet ditt gå ned i vekt og holde den av mens stimulere deres kroppens naturlige feel-good-systemer.
Når det gjelder trening, start sakte og velge ting som er gøy. Aerobic aktiviteter som å gå, spille basketball og svømming kan være morsomme ting du kan gjøre sammen - og det kan være svært nyttig i en svært kort tid (dvs. 15 til 30 minutter tre ganger i uken). Men sørg for å nevne din treningsplan til barnets lege og sørge for at de aktivitetene du vurderer er trygt for noen pre-eksisterende eller utsatte forhold barnet ditt kan ha.

Support og Oppmuntring

Alle som prøver å gå ned i vekt trenger mye støtte og oppmuntring. Foreldreinvolvering i en barneklubb vekttap plan er kritisk, men du bør også (diskret) la lærere, klubbledere, ungdoms pastorer eller andre voksne i et barns liv vet om planen. Deres støtte kan hjelpe barnet ditt overvinne fristelser han kan stå overfor når du ikke rundt; og fordi de kan se en annen side av ungen de kan også bidra til å holde et øye for eventuelle negative atferdsendringer eller problemer som kan følge den type endringer et vekttap plan naturlig produserer.
I tillegg er det viktig at ditt syn på vekttap plan - og på barnet ditt - fortsatt positive. Kompliment barnet ditt, fortelle henne hvor stolt du er for at hun er å ta kontroll over hennes kosthold og vekt, og ikke skjelle henne hvis hun faller i fristelse og bortkommen fra planen øyeblikk. Fokusere på det faktum at vekttap plan er mer om å gjøre at han er frisk enn å prøve å endre måten han ser ut.
Fremfor alt, sørg for barna å forstå at de ikke er dårlige mennesker fordi de er overvektige, de er ikke mindre enn andre på grunn av det - at dette ikke er noen uhelbredelig feil at de vil bli forbannet med evig. Oppmuntre dem og la dem vite at de kan overvinne dette, og at du er der for å hjelpe dem hvert steg på veien.