Digidexo.com

Hva er årsakene til Sudden Waistline utvidelse?

Hva er årsakene til Sudden Waistline utvidelse?


Rask vektøkning i midjen kan signalisere mye mer enn dårlig kosttilskudd og trening valg. Rask vektøkning, spesielt når kosthold og mosjonsvaner ikke har endret seg, kan være symptomatisk for helsespørsmål. Selv om pasienter bør oppsøke lege for å diagnostisere noen av de hundrevis av potensielle årsaker til uforklarlig rask vektøkning, er denne typen vektøkning ofte forårsaket av noen generelle kategorier av lidelser.

Hypertyreose

Den skjoldbrusk er en kjertel som produserer kjemikalier som hjelper regulere flere ulike systemer i kroppen, inkludert å spille en rolle i stoffskiftet. Dersom pasientens skjoldbruskkjertelen svikter eller begynner å produsere thyreoideahormoner til redusert pris, bremser stoffskiftet ned. I stedet for å brenne kalorier på frekvensen kroppen hans normalt gjorde, det er færre kalorier brent, med det overskytende lagres i kroppsfett. Hypertyreose er også knyttet til tørr hud, muskelkramper og fordøyelsessykdommer, kan så uforklarlig, rask vektøkning kommer sammen med utbruddet av andre medisinske problemer.

Stress

Når kroppen er under stress, produserer det et hormon kalles kortisol, som også er kjent som hydrokortison. Selv om dette hormonet er naturlig tilstede i kroppen i små nivåer, stressfaktorer, enten de er emosjonelle, fysiske eller miljømessige, kan utløse binyrene til å produsere forhøyede nivåer av kortisol, som, som ledd i å utløse et lavt nivå fight or flight respons, endrer metabolismen og begynner å lagre overflødig energi for fremtidige behov fight-or-flight i magefett. Kortisol er sluppet inn i kroppen i takt med søvnsykluser, så søvnløshet og dårlig søvn vaner kan også bidra til et overskudd av kortisolnivå i kroppen.

Medisinering

Det er en selvfølge at alle farmasøytiske løsning skal komme med bivirkninger. Bokstavelig talt hundrevis av former for medisiner kan føre til vektøkning. Pasienter som starter en medisin og erfaring rask waistline vektøkning bør konsultere legen sin om å fortsette medisinering eller eksperimentere med et alternativ.

Vannretensjon

Utvidelse av midtlinjen kan ikke være forårsaket av metabolske skift, men ved overskudd av vann i kroppen. Ødem, eller vann oppbevaring, resultater når kapillærer lekke væske i vev. Det kan være en effekt forårsaket av godartet menstruasjonssykluser eller saltforbruket eller et symptom på spørsmål så varierte som kongestiv hjertesvikt, levercirrhose, nyre-sykdom og skader og dårlig sirkulasjon. På grunn av alvorlighetsgraden av problemer som kan føre til ødem, bør pasienten kontakte lege umiddelbart hvis de tror de lider av det.

Depresjon

Pasienter som lider av depresjon kan oppleve en rask svingninger i vekt, enten på grunn av endrede spise-og mosjonsvaner, eller som et direkte symptom på sykdommen. Økt appetitt er et symptom på depresjon hos noen pasienter, og kan føre til rask waistline vektøkning.