Digidexo.com

Den beste måten å miste magen vekt

Bli kvitt en utstående mage kan være litt av en utfordring for mange av oss, spesielt hvis du lagrer fett i mageområdet. Fat i mageområdet, i henhold til health.harvard.edu, er vanligvis visceral og er forbundet med en helserisiko. Overflødig magefett setter deg på en økt risiko for diabetes, hjertesykdom og hjerneslag.

Alkohol

Eliminere alkohol fra kostholdet ditt. Ifølge mayoclinic.com, er en "øl gut" ikke bare forårsaket av øl, men også vin og andre alkoholholdige drikker. Alkohol er høy i tomme kalorier (har ingen næringsverdi) og vil føre til vektøkning. Drikker mer enn to drinker per dag kan legge til overdreven magen vekt.

Kardiovaskulær trening

Øke øvelser vil hjelpe deg å forbrenne fett. Du kan bestemme fettforbrenningen nivå ved å trekke alderen din fra 220. Når du arbeider ut, kan du prøve å holde pulsen i den øvre enden av den resulterende nummeret for å forbrenne fett. Øvelser som vil brenne fett inkluderer kickboksing, dans, sykling, stepping, løping, jogging og sprint. Trene 30 til 60 minutter minst tre ganger per uke med høy intensitet (minst 85 prosent av maksimal hjertefrekvens) å brenne overflødige kalorier og magefett.

Vekt trening

Ifølge en studie utført ved University of Pennsylvania, når deltakerne utførte styrketrening to ganger i uken de redusert sine underliggende visceralt fett med nesten 4 prosent. Spesifikke mageøvelser som sit-ups og crunches kan øke underliggende muskel tone, men for å bli kvitt magen vekt, er overordnet organ styrketrening mer effektivt.

Drikke opp

Øke vannforbruket for å undertrykke appetitten og redusere fettavleiringer. Fordi nyrene ikke fungerer så godt uten vann, tar leveren på seg byrden av metabolizing hva nyrene ikke kan. Dette hemmer leveren fra metaboliserende fett så effektivt. Sørg for å drikke minst 2 liter vann daglig for å bidra til å eliminere fett butikker i magen.

Healthy Eating

Bli kvitt magen vekt krever noen endringer i kostholdet. Flertallet av matinntaket bør bestå av rå frukt og grønnsaker. Velge bare magert kjøtt kilder og hele korn i tillegg. Eliminer mettet fett som smør, fett kjøtt og hele meieriprodukter. Les ernæringsmessige etikettene på bearbeidet mat for å avgjøre mettet fettinnhold også. Å miste magen vekt raskt, holde fettinntaket under 5 prosent av det samlede kaloriinntaket.

Kaloriinntaket

Ta hensyn til kaloriforbruk. Moderat aktive menn og kvinner bør ta i 3000 til 3500 og 2000 til 2500 kalorier per dag henholdsvis for å opprettholde vekten nivåer. Å miste en kilo fett du trenger å kutte 3500 kalorier (3500 kalorier i ett pund av fett). Hold styr på kaloriinntaket for en uke, og deretter dele den totale med syv for å få din gjennomsnittlige daglige inntak. Reduser kaloriinntaket med 500 per dag for å miste en kilo fett per uke.