Digidexo.com

Flytende dietter for vekttap

Flytende dietter for vekttap


Hvis du trenger å gå ned i vekt så snart som mulig, er en flytende diett blant de raskeste arbeidende alternativer. Det er greit å være på en flytende diett for omtrent en uke. Lenger enn det, og du vil risikere å miste for mye vekt, eller underernæring. Det er viktig at du tar en multivitamin mens du er på en flytende diett, så du kan få viktige vitaminer og mineraler. Hvis du føler deg ør eller svak, spise fast føde så snart som mulig og kontakte legen din.

The Lemonade Diet

The Lemonade Diet, også kalt Master Cleanse Diet, er en flytende diett hvor bare en drink er tillatt: lemonade. Du kan bare drikke saft til en uke. Den oppskriften krever 60 gram friskt kildevann, 12 ss av organisk karakter B lønnesirup, 12 spiseskjeer nypresset sitronsaft, helst økologisk, og en halv teskje av Cayenne pepper. Bland grundig og drikke hele blandingen i løpet av dagen. Lag en ny gruppe hver morgen og fortsette i en uke. Du kan miste alt fra tre til 15 pounds i løpet av denne dietten.

Tre-dagers juice raskt

De tre-dagers juice raskt er en kortere, men like kraftig flytende diett som innebærer å drikke din favoritt fruktjuicer. For denne dietten, vil du trenger en juicer, eller å kjøpe fersk fruktjuice som ikke er fra konsentrat. Det er ingen standhaftige regler til en tre-dagers juice raskt, bortsett fra at du må drikke bare juice eller vann for varigheten av de tre dagene. Prøv å veksle frukt og grønnsaksjuice hele dagen, for å jevne ut blodsukkeret. Sukkerholdig fruktjuice, som eplejuice og appelsinjuice, for eksempel, ikke bør brukes hele dagen lang. Prøv å jevne sukker inntaket med mer velsmakende juice, som tomat, selleri og gulrot juice, som også inneholder en betydelig mengde sukker. Vann hver juice ned for enkel fordøyelsen og som en måte å få minst åtte glass vann om dagen. Du kan miste alt fra to til fem pounds mens på tre-dagers juice raskt.