Digidexo.com

Hva er sammensetningen av en Apple?

Hva er sammensetningen av en Apple?


Spise epler er forbundet med å ha en bedre kvalitet kosthold og økt næringsinntak, ifølge en studie på barn publisert i "FASEB Journal" i april 2014 Disse næringsrik frukt kan også gi en rekke helsemessige fordeler på grunn av de næringsstoffene de inneholder , som består av fiber, vitamin C og antioksidanter.

Kalorier og makronæringsstoffer

Du kan spise en medium eple med huden for 95 kalorier. Disse kalorier kommer fra 0,3 gram fett, 0,5 gram protein, og 25,1 gram av karbohydrater i hvert eple. Om lag 4,4 g av disse karbohydrater kommer fra fiber, som er 18 prosent av den daglige verdi. Fiber hjelper deg å kontrollere blodsukkeret og vekten din, og det kan også redusere risikoen for forstoppelse, høyt kolesterol, hjertesykdom og kreft.

Vitaminer og mineraler

Hoved vitamin levert av epler er vitamin C. Hvert medium eple inneholder 14 prosent av den daglige verdi for dette vitaminet, som du trenger for å danne kollagen og healing sår. Det fungerer også som en antioksidant til å bidra til å forhindre skade på celler fra sammensetninger som kalles frie radikaler. Epler gi spormengder av de andre essensielle vitaminer, med unntak av vitamin B-12, så vel som mange av de viktige mineraler.

Antioksidanter og fytokjemikalier

Noen av de potensielle helsemessige fordeler av å spise epler er på grunn av fytokjemikalier, eller gunstige plantekjemikalier, at disse fruktene inneholder. En 2010 artikkel publisert i "European Journal of Clinical Nutrition" inkludert epler som en av de 100 matvarer rikeste på antioksidanter og polyfenoler. De er spesielt høyt i en quercetin, som faller inn i en gruppe polyfenoler som kalles flavonoider. Epler inneholder også en rekke andre polyfenoler, med forskjellige typer epler som gir ulike blandinger av dem.

Potensielle helsemessige fordeler

En studie publisert i "Free Radical Biology and Medicine" i januar 2012 fant at flavonoider du får av å spise epler kan bidra til å senke blodtrykket. De fiber, antioksidanter, flavonoider og andre polyfenoler i epler kan også bidra til å redusere risikoen for hjertesykdommer, Alzheimers sykdom, kreft og astma, ifølge en oversiktsartikkel publisert i "Fremskritt i Nutrition" i september 2011.