Digidexo.com

Hvordan finne Alkaline Foods

Uttrykket "alkalisk" betegner matvarer og andre materialer som har en pH på mer enn 7,0 (dvs. ikke-sure). PH er basert på det interne miljøet i kroppen din. En person bør spise alkalisk mat for å fremme en sunn pH inne i kroppen, da dette gir rett velvære og energi. Alkaliske matvarer er alle rundt deg. De fleste matvarer er enten alkaliske eller sure. Bearbeidet mat og fet mat er generelt sure, som er brus og godteri. Rå grønnsaker som gulrøtter og brokkoli er alkalisk, og så er fiken og rosiner.

Hvordan finne Alkaline Foods

Kjøp pH teststrimler på ditt lokale naturlig mat butikk. Først i morgen, teste pH for å se om kroppen din er surt eller basisk. Dette gjøres vanligvis ved urinering på bånd; urinen er mest konsentrert når du våkner.

•  Undersøk listen med alkaliske matvarer i ressursen delen. Skriv ned alle dine favoritt alkaliske frukt og grønnsaker på listen og gjør deg klar til å handle.

Gå til butikken og kjøpe grønnsaker og frukt du har identifisert. Råvarer er vanligvis funnet på det ytre hjørnet av butikken, og du vil ofte finne tørket frukt og grønnsaker på dagligvarehyller.

•  Vurder frosne grønnsaker, da disse er også alkalisk. Velg fra et bredt utvalg av grønnsaker som brokkoli og spinat.

Tilbered maten og nyte. Lett damp grønnsakene for å bevare sine enzymer.

Unngå junk food og begrense søtsaker til spesielle anledninger. Jo mer basisk kroppen din, jo sunnere du vil bli.

Hint

  • Alkaliske matvarer kan hjelpe deg å opprettholde normale pH-verdier. En frisk pH er svakt alkalisk ved 7,35 til 7,45. Kreft og andre sykdommer trives i et surt miljø.
  • Test din pH etter en måned. Vær tålmodig, da det kan ta flere måneder med å spise sunt å betydelig endre pH.
  • Drikke seks til åtte glass rent vann hver dag. Unngå å drikke vann fra springen som det vanligvis inneholder klor, noe som ikke bidrar til god helse.