Digidexo.com

Metoksy Pro bivirkninger

Metoksy Pro, produsert av Cytodyne, er et kosttilskudd som markedsføres mot idrettsutøvere, vektløfting og kroppsbygging entusiaster. Metoksy Pro er utviklet for å hjelpe sine brukere øke muskelmasse, opp i vekt, øke styrke og gi ekstra energi under treningsøktene. Den viktigste aktive ingrediensen i Methoxy Pro er kreatin. Andre ingredienser omfatter gultamine, taruine, l-glycin, L-arginin, L-histidin og L-fenylalanin. I tillegg inneholder den methoxyisoflavone og ipraflavone, som er proprietære blander. En egen blanding er en blanding av ingredienser som en produsent anser unik for sitt produkt. Ingrediensene i de proprietære blander i metoksy Pro er ikke oppført på emballasjen.

Vannretensjon

Produkter som inneholder kreatin, for eksempel metoksy Pro, kan føre til overdreven vannretensjon. Vannretensjon oppstår fra kreatin bruk fordi det fører til mer vann enn normalt å bli trukket til fett og muskelvev. Økningen i vannretensjon vil forårsake svelling gjennom hele kroppen, og er mest tydelig i de områder av kroppen som inneholder høye mengder av muskel-og fettvevet. Denne hevelsen er ofte feilaktig som en rask økning i muskelmasse. Bruke for mye metoksy Pro kan forårsake oppblåsthet. Når du bruker Methoxy Pro, følger en lav-natrium diett, som en høy saltinntak vil øke sjansene for å oppleve overdreven vannretensjon og oppblåsthet.

Dehydrering

Bruke mer metoksy Pro enn anbefalt på emballasjen kan føre til dehydrering. Dehydrering oppstår når for mye vann er trukket bort fra organvevet og trekkes mot fett og muskelvev. Unngå dehydrering ved bruk metoksy Pro ved å forbruke mye væske. Dette er spesielt viktig før en treningsøkt, fordi dehydrering kan øke sjansen for å oppleve heteslag, heteslag og i alvorlige tilfeller, hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper er en potensiell bivirkning av metoksy Pro bruk. Hvis for mye kreatin er inntatt, kan det føre til dehydrering. Dette kan føre til muskel kramper oppstår. Unngå å trene eller utføre anstrengende aktiviteter med muskelkramper. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til muskel tårer, ligament skader og forstuinger. Den beste måten å unngå disse bivirkningene er å ansette en strekk rutine før hver trening og å konsumere rikelig med væske.

Stress på nyrene

Bruke for mye metoksy Pro kan medføre økt belastning på nyrene. Ved høye nivåer av kreatin er tilstede i kroppen, må nyrene arbeide vanskeligere å filtrere den overskytende kreatin ut av blodet. Snakk med legen din før du bruker metoksy Pro hvis du har et forhåndsdefinert medisinsk tilstand som påvirker nyrene å sikre at det er trygt for deg å bruke. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og dersom belastningen fortsetter over en lengre periode, nyresvikt.

Gastrointestinal Distress

Metoksy Pro kan forårsake gastrointestinale plager hos noen brukere. Gastrointestinale plager kan inkludere diaré, kvalme, magekramper og overdreven flatulens. Gastrointestinale plager fra metoksy Pro bruk skjer når for mye kreatin bosetter seg i magen. Unngå disse bivirkningene ved å forbruke 16 oz. vann eller juice med metoksy Pro.