Digidexo.com

Slik fjerner Wet Wax fra infiserte Ears

Slik fjerner Wet Wax fra infiserte Ears


Når ørene er smittet, kan det være vanskelig og smertefullt å fjerne overflødig voks fra dem. Men det er akkurat hva du bør gjøre for å fjerne noe av trykket i øret. "Wet" voks kan være spesielt vanskelig å trekke ut.

Slik fjerner Wet Wax fra infiserte Ears

Trekk en kvadrattomme stykke fra en bomullsdott.

Bruk en bomullspinne for å holde plasteret av bomull. Den løse bomull bør være vridd på pinnen slik at den holder fast. Hold vri den til å holde bomull så glatt som mulig. Dette vil gjøre det mindre sannsynlig at små partikler vil bli liggende igjen i øregangen.

Bruk en hånd til å holde øret stødig. Sakte sette spissen inn i øret til du kommer til voks. Etter å ha nådd voksen, fortsetter ikke lenger inn i øret. Skyve forbi voksen kan tvinge den lenger inn i øret. Hvis øret begynner å skade, er du sannsynligvis presser for hardt med stokken.

Rengjør de infiserte ører med noen langsomme kronglete bevegelser med pinnen. Når du har våt voks som har dekket slutten av bomull, kan det være lurt å gjenta handlingene med et rent stykke bomull hvis du tror det kan være noen voks igjen i øret.