Digidexo.com

Hvordan bruke Hornhinnen Rust Ring Remover

Hvordan bruke Hornhinnen Rust Ring Remover


Å få et fremmedlegeme fast i øyet er ikke morsomt i det hele tatt, og kan føre til at du smerte samt forstyrre synet ditt. Hvis du nylig har hatt et fremmedlegeme fjernet fra øyet (forhåpentligvis av en lisensiert øyelege), kan du merke en rust ring venstre i stedet hvor fremmedlegemet var. Du må gå til øyelege for å ha det rust ring fjernet via en rust ring drill. Dette er en veldig enkel prosedyre og jo raskere du kommer til en øyelege, jo lettere vil det være å fjerne rust ring. Jo lenger det holder, jo mer hornhinnen vokse over rust ring.

Hvordan bruke Hornhinnen Rust Ring Remover

•  Gjør en avtale med din øyelege og la henne vite at du trenger å få en rust ring fjernet fra øyet. Diskuter dine anestesi alternativer hvis du er bekymret for smertene.

Følg instruksjonene din øyelege kan gi deg før fjerning av rust, slik som å ikke spise etter midnatt dagen før fjerning hvis du kommer til å ha bedøvelse.

•  Få til øyelege kontor på tid og vente på ham til å ringe deg i å få prosedyren. Hvis du har anestesi, vil øyelege assistent gi det til deg snart.

sitte stille og åpne øyet bred som øyelege fortsetter å fjerne rust ring. Han vil gjøre dette ved hjelp av en liten drill og forsiktig gni den over rust ring før det forsvinner. Øyelege kan la noen av rust ring fordi han ikke ønsker å bore lenger inn hornhinnen enn nødvendig, og det overskytende rust ring til slutt vil bli skjøvet ut. Hvis den ikke gjør det, vil du trenger for å komme tilbake for å få det overskytende fjernes.

La legen vikle øyet opp med bandasjer. Han kan også forskrive antibiotika eller smertestillende. Fjern bandasjen når legen sier du kan.