Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av alkohol i kroppen

Hvordan bli kvitt av alkohol i kroppen


En sen kveld med festing og alkohol kan ha en skadelig effekt på kroppen din. Mens en moderat mengde alkohol, for eksempel et glass rødvin, kan ha positive helsemessige fordeler, drikker for mye alkohol kan gjøre deg døsig og trøtt, smertefullt og føre til langvarige helseproblemer som skrumplever. Mens tid er den eneste måten å virkelig kvitte kroppen av alkohol, det er andre måter å kvitte kroppen for giftstoffer som følger med alkoholholdige drikker.

Hvordan bli kvitt av alkohol i kroppen

•  Drikk 8 glass, 8 oz. hver, av vann og andre væsker. Dette vil øke din urin flyt, noe som i sin tur vil hjelpe kroppen din å kvitte seg med giftstoffer.

Ta naturlige diuretika som te og tranebærjuice. Grønn te, urtete, nesle og løvetann te, samt naturlig tranebærjuice, alle hjelpe rense nyrene av giftstoffer.

Spis matvarer som rødbeter, havre og andre naturlige korn for å absorbere alkohol og andre giftstoffer. Rødbeter inneholder kostfiber som omslutter proteiner og fettsyrer i urinen. Havre, som kan forbrukes i tradisjonell havremel form, inneholder silisiumdioksyd, som er en naturlig vanndrivende. De absorberer også giftstoffer og utvise dem gjennom ekskrementer.

La kroppen din tid til å avgifte og forbrenne alkohol i systemet. Til syvende og sist, kan du fjerne giftstoffer fra kroppen din gjennom å spise og drikke diuretika og stoffer som absorberer og fordrive giftstoffer, men det fremdeles kan ta opptil tre timer for kroppen å fjerne bare én drink fra kroppen din, avhengig av kjønn og størrelse. Tillate god tid til å komme seg og la kroppen forbrenne alkohol, basert på hvor mye alkohol du drakk.

Hint

  • Å drikke alkohol i moderate mengder, eller drikkevann i mellom drinker, kan bidra til å redusere tiden det tar å fjerne alkohol fra kroppen din.
  • Aldri prøve å jukse et stoff eller alkohol test, som ettervirkningene kan være skadelig.