Digidexo.com

Alkohol Detox Meny

Alkohol Detox Meny


Detoxing fra alkohol kan være svært vanskelig mentalt og fysisk, som kroppens systemer er sjokkert over fraværet av stoffet. Innledende abstinensreaksjoner kan være ekstreme. Forbruker riktig mat og væske i løpet av detox kan bidra til å lindre disse symptomene og gjøre begynnelsen utvinning jevnere. Avgiftning varer også noen få uker etter at tilbakeholdelsestiden.

Under Tilbaketrekking

Ved seponering, er appetitten vanligvis ganske små, så det meste av diett vil trolig bestå av væsker og alkaliske matvarer. Vann, utvannet frukt og grønnsaksjuice, te og supper er alle godt å nippe regelmessig. Mat som ikke-fet fjærfe eller fisk, i små mengder, er bra for litt energi. Urter bør også gå med dersom det er mulig, som ginseng cayenne, peppermynte og vendelrot.

Detox post-Tilbaketrekking

Når abstinenssymptomer har opphørt, begynner kroppen å bryte ned alle giftstoffer som er lagret i fett i løpet av tiden det var misbruker alkohol. En balansert, lav-fett, moderat protein og komplekse karbohydrater diett anbefales her, slik at mer giftstoffer ikke er lagt til kroppen. Sukker bør unngås for det meste. Å spise noen få timer er anbefalt og bør bestå av et primært alkalisk kosthold - ting som hele korn, pasta, poteter, squash og andre grønnsaker.

Rensing leveren

Siden leveren er det primære organet som har blitt misbrukt av alkoholisme, kan det være en god idé når detox har gått greit, for å rense leveren av andre dvelende giftstoffer. Cruciferous grønnsaker bør inntas i store mengder for å starte en lever rens, spesielt kål, som hjelper betraktelig med kroppens giftig avfallssystem. Brokkoli, grønnkål, blomkål, rosenkål og brønnkarse er også svært nyttig for å rense leveren.