Digidexo.com

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær, og derfor er matvarer som brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Winter introduserer en endring i kaldt (Yin / ekspansiv) og så, til oppvarmede og tyngre mat (Yang / kontraktiv). Mat er energi (Ch'i). Mennesker er Ch'i. Livet er Ch'i. Gamle prinsipper om balanse, Yin og Yang, veilede matvalg og forberedelse.

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals

Oppvarming av hele vesen i vinter

Fyll hjemmet ditt med deilige dufter. De hetebølger er over nå. De fleste trærne er nakne av blader. Nord vind synes å skjære gjennom klær til beinet. Det er på tide å tenne hjem branner, få ut det lapskaus potten og trykkokeren. Bosette seg i for vinter.

Varm hele ditt vesen under Vinterens Yin / ekspansiv klima. Nå er tiden for rotfrukter, vinter saft og smaksrike brød. Harmony in Winter kommer fra balansere de kalde og ekspansiv egenskaper som kan la deg følelsen "frikete" eller stresset.

Samle mat for Arne. Din handleliste kan omfatte rotgrønnsaker, gresskar, bønner, frokostblandinger. Aksje opp på tyngre korn som søt ris, mochi og hirse, samt mat med en sterkere, mer konsentrerte kvaliteter. Runde grønnsaker, pickles, og korn som hirse, bokhvete og brun ris tjene som gode stifter og ferske makrobiotiske mat for vinteren.

Nyt en sprudlende lapskaus, kokt i timevis med friske urter, nybakt brød for dipping. Familien samler rundt bordet, gardinene trukket mot tidlig nightfall og plutselig isete blast. Oppdag hva makrobiotiske tilhengere mener med harmoni

• 

Hint

  • Begynn en Yoga praksis, eller Tai Ch'i
  • Tenk meditasjon, makrobiotiske spise er en livsstil
  • Du kan begynne en hage å høste dine sesongens ferske matvarer.
  • Registrer deg for en makrobiotiske matlaging klasse på en lokal økologisk kjøpmann eller community college.
  • Juster gradvis til makrobiotiske spise.
  • Ta kontakt med en helsepersonell før du endrer dietter.