Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en kald sår eller Oral Herpes

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en kald sår eller Oral Herpes


Forkjølelsessår, også kjent som oral herpes, er små, smertefulle blemmer som kan danne på ens lepper, nese, eller de ytre områdene av deres munn. De er forårsaket av herpes simplex virus (HSV) type 1 og type 2. Dette viruset er svært smittsomt, og det kan vanligvis varer mellom ti og fjorten dager. Hvis det fortsatt er til stede i mer enn to uker, er det lurt å oppsøke lege for behandling. Men hvis du legger merke til en kald sår i en tidlig fase, så er det flere hjem rettsmidler du kan bruke for å bli kvitt det.

Urter

Forkjølelsessår kan behandles ved bruk av urter som urte salvie, urte beroligende fiolett, eller tea tree olje. En annen urte behandling er salvie blad te. For effektiv behandling, kan det-te være laget ved å kombinere 2-3 salvieblader med noen ingefær pulver, eller et lite stykke ingefær. Bratte urter i en kopp med kokende vann, og drikk 2-3 kopper per dag. Ved hjelp av sitronmelisse ekstrakt kan også fremskynde helbredelses og redusere forkjølelsessår symptomer.

Ice

Bruke is til å kurere forkjølelsessår og lindre smerten fra dem også. Dersom isen tilføres tidlig, kan det forsinke metabolismen av det infiserte området, og retardere munns vekst. Gni is på sår i minst fem til ti minutter, og gjenta hver time. Isen søknader vil bidra til å redusere størrelsen på sår og vil også forhindre bevegelse av viruset.

Salt

Husholdningenes salt er en effektiv behandling for munnsår eller muntlig herpes. Hvis du vil bruke salt, Bruk en fuktig fingertupp og plassere en liten mengde salt på den kalde sår. La den på plass for et minutt eller to. Dette kan være en smertefull metode, men det er en av de raskeste botemidler for forkjølelsessår. Ved påføring av salt, bør den kalde sår forsvinner i løpet av en dag eller to.

Teposer

Påfør en yret tepose til sår i noen minutter. Dette programmet bør gjentas hver time. En varm te-pose kan også anvendes på blisterpakningen i omtrent tredve minutter. Den garvesyre i te virker mot viruset og hindrer den fra å utvikle noen ytterligere. Den enkelte kan legge merke til den kalde sår begynner å gro etter fem dager med applikasjoner.