Digidexo.com

Tips For Biggest Loser

Tips For Biggest Loser


Den "Biggest Loser" kosthold er et vekttap plan basert på en populære TV-serien opprinnelig sendt på NBC-nettverket. Deltakerne følger strenge treningsprogrammer og redusert kalori spise planer for å redusere vekten i håp om å tjene en monetær belønning. Kosten følger anbefalinger fra personlige trenere, ernæringsfysiologer og leger. Etter "Biggest Loser" diett hjemme krever engasjement og mosjon.

Mat

Kosten på "Biggest Loser" plan, spise mer mat og samtidig opprettholde reduserte kalorier. Ernæringseksperter basen kalori mål på nåværende vekt og mål vekt. Som Kosten ned i vekt, senker kalori mål fordi kroppen trenger færre kalorier for energi. Sett opp en måltidsplan med seks til syv måltider og snacks per dag. Dedikere 100 kalorier for hver matbit og dele de resterende kalorier mellom tre måltider, frokost, lunsj og middag.

Velg Whole Foods høy i fiber i stedet for bearbeidet mat med tilsatt fett og sukker. Eksempler på hele matvarer inneholder grønne bladgrønnsaker og helkorn. Fiber hjelper tregere fordøyelse, dempe sulten mellom måltidene.

Trening

Deltakerne på "Biggest Loser" trener flere ganger per dag. Dedikere seks timer for å trene hver dag er umulig for de fleste arbeids voksne. Begynn din treningsprogram med 30 minutter om dagen. Langsomt øke varigheten på treningen til 45 minutter og til slutt en time. Noen slankere krever opp til 90 minutter med trening om dagen for å gå ned i vekt.

Inkluder aerob trening og styrketrening i en ukentlig trening plan. Aerobic, eller hjerte, brenner trening kalorier ved å øke hjertefrekvensen og bruke energi. Vekttrening bygger muskelmasse, viktig for bein vekst og resting metabolic rate.

Buddy System

Kosten på "Biggest Loser" plan utnytte fadderordning for å opprettholde sunn mat valg og daglig mosjon. Deltakerne deltar i gruppe treningsøkter og de spiser sammen som et team. Off the vekttap ranch, velger venner eller familiemedlemmer som en del av et vekttap gruppe. Planlegg daglig eller ukentlig møter der medlemmene i gruppen innveiing og snakke om vekttap strategier og vanskeligheter. Planlegg treningsgruppen ganger når medlemmer kan møte på ett sted å trene sammen.

Tålmodighet

Vekttap er en personlig reise. Ingen to vekttap reisene er de samme. Skriv ned mat og drikke inntak, vekttap mål og følelser om fremgang. Se tilbake på din journal når skalaen ikke går så fort som du ønsker. Vekttap platåer er vanlig, men enkle endringer i øvelsen rutine og matinntaket er ofte nok til å øke vekttap og bryte et platå.