Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt den gammeldagse måten

Hvordan å miste vekt raskt den gammeldagse måten


Kjepphest dietter og nye vekttap gimmicks florerer. Fra infomercials til selskaper som selger spesielle pre-pakket mat eller den siste drop-vekt-rask diett i blader, er du bombardert med ulike måter å gå ned i vekt. Hvis det er alt forvirrende og noe tvilsom, kanskje du foretrekker å gjøre det på den måten dine foreldre og besteforeldre gjorde ved å gjøre smarte valg, ved hjelp av selvkontroll og spise sunn mat. Husk at "rask" vekttap betyr en halvkilo eller to i uken.

Hvordan å miste vekt raskt den gammeldagse måten

En trener minst 30 minutter om dagen. Gjør noe aerobic å heve pulsen. Hvis høy-effekt øvelser er ikke trygt for deg, gå og svømme er begge samfunnsnyttige aktiviteter. Sjekk med legen din før du starter en øvelse rutine for å sørge for at dine valg er trygt og sunt for deg.

Bestem din ideelle antall kalorier per dag for sunn og effektiv vekttap. Spør legen din eller en ernæringsfysiolog eller slå det opp i en kalori-telling diett bok. Det magiske tallet er basert på din høyde, vekt, kjønn og alder. Målet ditt er å ta inn færre kalorier enn kroppen din trenger hver dag. Dette skaper et kaloriunderskudd som får kroppen til å forbrenne fett. Finn et underskudd som dekker dine behov for raske vekttap mens du holder deg sunn og trygg. Alltid kjøre din plan med legen din før du fortsetter.

Kjøp en kalori guide eller finne en favoritt kalori-innhold referanse nettside. Du trenger hjelp til å finne ut av kalorier i matvarer du ikke gjøre selv.

Strategize ditt daglige matinntak. Figur på forhånd hvilke mengder av hvilke matvarer du ønsker å spise til hvert måltid, holde sine caloric verdier i tankene. Hvis du liker å spise store måltider eller oftere, grønnsaker og enkelte frukter har lav-kalori verdier som gjør at du kan spise mer av dem. Høy-fett og stivelsesholdige matvarer er vanligvis høy i kalorier.

Mål din mat og ingredienser ved hjelp av en kjøkkenvekt og målekopper. Dette vil bidra til at du nøyaktig telle kalorier i maten - særlig når du gjør multi-ingrediens oppskrifter.

lese mat og drikke pakken og boksen, for kalori-innhold og individuelle serverer størrelser. Matvarer som kommer med kalorier oppført gjør kalori telling enklere og også gjøre deg mer bevisst på riktig deler og næringsinnhold.

Hold en journal av ditt daglige matinntak, føre opp alt du spiser og dens kaloriverdi. Hvis du gjør dette, kan du bedre avgjøre hvordan å fordele kaloriene. Hvis du har spist ekstra kalorier i løpet av dagen, for eksempel, vil du vite for å holde øvrige måltider ekstra-mager. Eller hvis du har gått lys på kalorier i løpet av dagen, kan du tillate deg selv en godbit.