Digidexo.com

Hva kan man forvente med Helvetesild

Helvetesild er en form for herpes kjent som herpes zoster forårsaket av en reaktivering av kylling-pox virus i kroppen. Viruset angriper nervene og resultater i smertefull nerve og aktuelle hudsymptomer.

Tidlige symptomer

Tidlige tegn på helvetesild er rødt utslett som utvikler på tvers av kroppen. Utslett er kløende og kan ha en smertefull brennende følelse når irritert.

Blemmer

De opprinnelige røde utslett raskt utvikle seg til blemmer. Blemmer kan variere sterkt i størrelse og krever omtrent fire uker å helbrede. De kan noen ganger etterlate arr.

Pain

Helvetesild er en svært smertefull nerve infeksjon. Viruset når huden ved reiser langs nervene forårsaker betennelse og nerveskade.

Postherpetisk nevralgi

Smerter etter at utslettet er borte er kjent som postherpetisk nevralgi. Denne smerten resultat av betennelse i nerver og kan vare i opptil seks måneder.

Behandlinger

Det er mange naturlige rettsmidler tilgjengelig for helvetesild som behandler viruset raskt og effektivt. Selv om du kan forvente gode resultater med naturlige behandlinger, bør du raskt forfølge andre virkemidler hvis symptomene vedvarer. Det finnes reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å lindre smerten, og Cortizone av munnen kan bidra til å redusere nerve betennelse. Komprimerer med fortynnet eddik og lunkent vann kan lette ubehag av vabler.