Digidexo.com

Om Burping en Baby

Rap en baby lindrer magen og bidrar til å lindre gasstrykket etter måltider. Den etterlater også foreldre med en følelse av tilfredshet når deres nye babyen lar ut en solid "errp." Komme at luft kommer ut tar litt praksis, skjønt. Her er noen tips og triks for å navigere kunsten Rap en baby.

Betydning

Alle babyer svelge litt luft når de spiser. For å drive ut luften, lindre den lille ved å få ham til å rape. Det er en rask vei til å lindre oppblåsthet, spytter opp og ubehag.

Typer

Den vanligste metoden for raping en baby er ved å holde ham opp slik at han kan se over skulderen din. Forsiktig klappe ham på ryggen til han er i stand til å rape. Denne metoden fungerer best for babyer som har fått litt styrke i sin nakke og rygg.
Nyfødte babyer er vanskeligere å rape enn eldre spedbarn. Fordi de er relativt floppy fra hodene til sine små tær, og også fordi de er ganske små, lener dem over skulderen kan være vanskelig og uproduktivt. I stedet sitter barnet på fanget. Lean ham frem med haken hviler mellom tommel og pekefinger, utenfor kanten av hånden din å bruke en lys mengde press på magen til babyen. Bruk den andre hånden til å klappe ham på ryggen. Den klappe og trykket på magen bør få opp en fin liten rap.
Noen ganger er alt det tar å få en produktiv burp er enten å gni babyens rygg eller mage.

Time Frame

Når barnet er ferdig med å spise, det er når du vil plassere barnet i ditt foretrukne raping positur. Det bør ikke ta mer enn 3 til 5 minutter for å lokke ut en rap. Hvis ingenting har skjedd innen da, er det sannsynligvis ikke noe for babyen å rape ut.

Forebygging / løsning

Det er flere måter å hindre overflødig gass i magen til babyen. Når du bruker en flaske, sørg for at den er tippet på en vinkel slik at det ikke er luft i brystvorten. Med amming, bør mor prøve å unngå matvarer som forårsaker gassy reaksjoner som brokkoli og bønner.

Fordeler

Rap en baby hindrer gass i å bevege seg ubehagelig gjennom babyens fordøyelseskanalen og avlaster trykket på magen etter et stort måltid. Når det er gjort i midten av et måltid, gjør raping rom for mer mat i magen.

Funksjoner

Som ny forelder, kan det være frustrerende når en baby vil ikke rape. Ingen har noensinne dødd ikke raping, skjønt, så ikke bekymre deg. Hvis barnet har air å utvise, vil han gjøre det. Hvis barnet sovner mens du spiser, er det greit å la ham sove. Våkner ham til å rape ham kunne føre til mer frustrasjon enn det er verdt.
Også noen babyer er mer tilbøyelige til å spytte opp enn andre, uansett hvor mye raping de gjør. Spytter opp er ingenting å være bekymret heller. Det er forårsaket av en umoden ventil i spiserøret som ikke alltid er åpen eller tett i tide.