Digidexo.com

Infant Kolikk Relief

Ordet kolikk betyr "mage smerter." Når sykdommen har blitt utelukket og en baby gråter mer enn foreldrene tror hun burde, kan hun diagnostisert med spedbarn kolikk. Teorier om hva som forårsaker spedbarn kolikk inkluderer luftsmerter, allergier og dårlig oppdragelse. En annen teori er at en kolikk baby er bare en smart baby som er frustrert fordi kroppen hennes ennå ikke kan gjøre hva hennes sinn vil ha det til. Følgende er metoder som vil gi den lille med lettelse.

En tur i bilen

Tar en baby med kolikk for en tur i bilen tjener to formål. Først blir en baby stille og sovner så snart bilen begynner å bevege seg. For det andre kan foreldrene slappe av og vite at deres baby er trygg og rolig i hennes bilsete. Ridning i bilen er tenkt å roe spedbarn kolikk på grunn av den vibrerende bevegelse. Det er nå en enhet som kan simulere opplevelsen og er laget for bruk i barnehager.

En tur i en Swing

Foreldre til et spedbarn med kolikk bør ha en swing. Den rytmiske og tilbake bevegelse er beroligende for barnet, og hvis hun er svøpt tett (med armene bøyd og hendene nær ansiktet hennes) så mye bedre å hjelpe henne slappe av. Hvis det er en batteridrevet swing, holde masse ekstra batterier på hånden.

Medisinering

Barneleger vil ved behov foreskrive medisiner for å lindre gass i tilfeller av spedbarn kolikk. Flere merker er tilgjengelige, og de fungerer bra for noen babyer. Ikke alle tilfeller av kolikk kan tilskrives gass selv, og resultatene kan variere.

Misforståelse om Kolikk Relief

Foreldre til et spedbarn med kolikk er ofte rådet til å få en pause fra den gråtende baby ved å få en sitter eller slektning til å bo hos henne. En pause fra den nådeløse gråt er nødvendig, men for den kvinnelige overordnede, kan det ofte være mer stressende å være borte fra henne barnet å vite at hun er i nød.