Digidexo.com

Hvordan kjøpe egg

Hvordan kjøpe egg


Vi kan ikke vite hva som kom først høna eller egget, men som forbrukere bør vi vite om det er en god eller dårlig egg. Kjøpe egg kan være forvirrende med alle de valgene vi har i dag. Vi ikke bare å velge merke, men den type egg og hvordan den ble hevet. Her er noen tips for å gjøre en "egg-cellent" valg når du kjøper egg.

Hvordan kjøpe egg

•  Knekk koden. Nærheten av "salg etter" dato det er tall som representerer en kode. De første tallene er for pakking selskapet og de tre siste sifrene er kodet dato eggene ble pakket på. Her er hvordan du kan bryte koden: 1 januar lik Dag 1, fortsett videre gjennom året og 31. desember er lik Dag 365. For eksempel i "0967105" den "105" koden betyr eggene ble pakket på 15 april som er den 105th dag i året.

•  Beregn "salg etter" dato. Denne datoen er å være ikke mer enn 30 dager fra pakkedato. Den pakkedato må være innen en uke av eggene blir lagt. Hvis eggene er lagret på riktig måte de er vanligvis god for 30 dager etter salg etter dato. Se etter sprekker i skallet som kan la bakterier i og forurense eggene.

Velg en størrelse og farge. Det er Jumbo, Extra Large, Large, Medium, og små egg. Størrelsen varierer avhengig av rase av høne, hva hun spiser, hennes alder, veier, t og miljøforhold. Fargen hvit / brun er basert på rasen bare.

Grade eggene. Den høyeste kvalitet egg med USDA stempel er Grade AA. Graderingen Systemet er basert på flere faktorer, slik som tilstanden av skallet, utseende inne i egget som kalles luftcellen, til albumen, eggeplomme og friskhet. Det neste nivået er Grade A deretter B som selges det meste til en kommersiell virksomheter som restauranter og bakere.

Velg type egg. Gården reist, bur gratis og gratis utvalg fortelle forbrukeren hvordan hønene ble reist mot fabrikken. Standard hvite egg har mindre restriksjoner over fôret i forhold til andre som økologiske egg. Økologiske egg har ingen kjemikalier, animalske produkter, hormoner eller antibiotika som brukes i fôret. Omega 3 er beriket med linfrø og vegetariske egg har mer vitaminer og næringsstoffer lagt til.

Kjøp et egg erstatning. Flytende eggehviter selges i en eske og inneholder tilsatt kosttilskudd. Den gule fargen er faktisk betakaroten ikke eggeplomme. Flytende hele egg selges også i hell beholdere og er pasteurisert så vel (oppvarmet for å fjerne bakterier). En uåpnet beholder vil holde ca 3 måneder i kjøleskap eller kan fryses. Pulverisert egg er også tilgjengelig.

Betal for eggene. Prisen vil variere avhengig av type høne, fôret og hele prosessen til markedet. Kjøp dine egg i henhold til de helsemessige behovene til deg og din familie. Noen har mindre kolesterol enn andre eller mer vitaminer og næringsstoffer.

Hint

  • Sjekk om egget er gammelt ved å sette den i vann - hvis det flyter, det er gammel.